New York kutsuu – Mukana mieletön Hannu Hanhi -tarina


JVG USA -kampanjan palkintomatka starttaa sunnuntaina. Kisavoittajina New Yorkiin lähtevät kavereidensa kanssa JVG:n ja Esa Tikkasen opastuksella Juuso Hämeenlinnasta, Aleksi Heinolasta ja Harri Tampereelta. Mukana on myös Änärin SM-skabojen voittaja. Uskomattomin sattuma on Juuson voitto toisena vuonna peräkkäin!

Unibetin Suomi-tiimi ei ollut uskoa silmiään kun tunnus juusosal nousi lokakuun alussa JVG:n arvontakulhosta. Tarkka todennäköisyys kahden New York -voiton osumiselle runsaan osallistujamäärän joukosta on 0,0000031. Arvontavideon julkistamisen jälkeen puhelimitse tavoitettu Juuso ei ollut vielä kuullut voitostaan. Yllättynyt nuori mies naureskeli, ettei voitto voi pitää paikkaansa. 

– Nyt kuulostaa kyllä aika uskomattomalta. Mahtava juttu tietysti! Mutta ei sitä viimeksi New Yorkissa koneeseen astuessaan kyllä käynyt mielessäkään, että ensi vuonna uudestaan, yhteensä neljä arpaa arvontaan hankkinut Juuso muistelee. 

Lätkää ja futista satunnaisesti betsaava Juuso puhuu edellisestä Gang of New York -reissua hyvillä fiiliksillä.

– Ainutlaatuinen kokemus kaiken kaikkiaan. Yksi unelma toteutui eli NHL-matsin näkeminen paikan päällä, mutta ennen kaikkea kokonaisfiilis jäi reissusta mieleen. 

Porukan tulokas on 18-vuotias Aleksi Heinolasta. Nuori mies ei ole käynyt koskaan Jenkeissä, eikä passiakaan vielä voittohetkellä löytynyt. 

– Erittäin kiitollinen voitosta. Seuraan paljon lätkää ja olen pelannut itsekin, eli todella hieno juttu, Aleksi totesi ja nauroi kun hänelle kerrottiin, että ”faija” Tikkanen pitää kyllä rookiesta huolta. 

Kolmas kaverinsa kanssa matkaan lähtijä on Harri Tampereelta. Lisäksi reissuun matkaa JVG:n järjestämän Änäri 14 SM-skabojen voittaja eli maan kovin pleikkaritaitaja toukokuulta. 

Suomalaisjoukkiota odottavat Rangers-Wild ja Knicks-Bulls-pelit. Tämän lisäksi Tiki ja JVG johtavat joukot New Yorkin valoihin. Reissulta julkaistaan kuvia ja videoita!