NFL Sunday: Jatkuuko Julio Jonesin superkausi, herääkö Packers?


Taas on NFL-sunnuntain ja 5 euron riskittömän livebetsin aika! Tänään parikin kärkipeliä tarjolla: Arizona kohtaa maanantaina avaustappionsa kärsineen Cincinnatin, ja Green Bay yrittää katkaista tappioputkeaan kovavireisen Minnesotan vieraana. Viikon odotetuin comeback nähtäneen Miamissa, missä Dallasin QB Tony Romon odotetaan palaavan peliin. Tässä lähtökohdat ja nostot illan odotetuimpiin matseihin. 

Illan TV-peli (4Pro ja Viasat): Atlanta Falcons (6-3) vs. Indianapolis Colts (4-5) 

Molemmat joukkueet huilasivat viime viikon. Kotijoukkue Falcons aloitti kauden loistavasti, nyt alla on kaksi tappiota. Myös Coltsin esitykset ovat olleet epätasaisia, mutta joukkue on siitä huolimatta heikon divisioonansa kärkipaikalla. Huomionarvoista on, että Coltsin ykköspelinrakentaja Andrew Luck on seuraavat viikot sivussa, ja peliä johtaa Matt Hasselbeck. Tämä ei kuitenkaan ole välttämättä vierasjoukkueelle heikennys: Hasselbeck voitti aiemmin tällä kaudella molemmat pelinsä, ja Luckin esitykset ovat olleet välillä täysin luokattomia. 

Illan tähdet löytyvät kotijoukkueen riveistä: tähtilaitahyökkääjä Julio Jones pelaa monsterikautta ja on kopannut jo 80 koppia ja yli 1000 jaardia. Keskushyökkääjä Devonta Freeman on puolestaan juoksujaardeissa sarjan kolmonen ja vastaanotettuja heittojaardejakin on kertynyt yli 400. Pelinrakentaja Matt Ryan löytänee ykkösmiehensä tänäänkin, mutta epätasaiset esitykset antavat Coltsille jopa pienen yllätyssauman.  

Vetokohteita voi hakea esimerkiksi kotijoukkueen heitto- ja vastaanottojaardeista sekä 11 touchdownia (9 juosten, 2 heittäen) tehneen Freemanin onnistumisen kautta.  

Divisioonan kärkitaisto: Minnesota Vikings (7-2) vs. Green Bay Packers (6-3)

Packersin hyökkäyspeli on ollut viimeiset viisi viikkoa sanalla sanoen surkeaa. Juoksupeli ei kulje, (loukkaantunut?) Aaron Rodgers ei löydä vastaanottajiaan, ja jos löytää, he eivät saa palloa kiinni. Alla on kolme tappiota, ja nyt divisioonan kärkipelissä vastassa tulikuuma Minnesota Vikings. Kotijoukkue ei juhli piste- tai jaarditilastoissa, mutta puolustaa todella sitkeästi, ottaa jaardit maata pitkin supertähtensä Adrian Petersonin johdolla ja raapii niukkoja voittoja.  

Moni odottaa Packersin ”heräävän”, mutta merkkejä siitä ei ole viime viikkoina juuri nähty. Helppoa ei ole Rodgersin joukoilla nytkään, niin hyvää Vikingsin heittopuolustus on tänä vuonna ollut. Mutta myös Vikings-pelinrakentaja Teddy Bridgewaterille on luvassa kiirettä runsaasti blitzaavan Packers-puolustuksen keskellä. Vikings on kertoimien valossa niukka suosikki tähän tasaiseen vääntöön. 

Team Unibetin valinta: Arizona Cardinals (7-2) vs. Cincinnati Bengals (8-1)

Hieno kärkipeli! Cardinals haki viime viikolla kovan statement-voiton Seattlesta, kun taas Bengals konttasi kotonaan avaustappion sisukkaalle Texansille. Cardinalsin konkarit Carson Palmer ja Larry Fitzgerald ovat jatkaneet huippukauttaan, ja nyt katseet kääntyvät ennen kaikkea Bengals-pelinrakentaja Andy Daltoniin: toipuuko ”Red Rifle” maanantain heikosta esityksestä Cardinalsin tiukan pass rushin keskellä? 

Molemmat rosterit ovat erittäin laadukkaita, ja vaikka Cardinals on kotonaan selkeä suosikki, voi monia houkutella Bengalsin kova voittokerroin 2,95.