NHL: Dallas hakee vieraspisteet Long Islandilta


New York Islanders-Dallas Stars

New York Islanders otti kolme upeaa voittoa, mutta lauantainen 2-3-tappio Carolinalle saattoi viedä sne huuman mennessään. Tappiokierteeseen palaamiseen ei olisi varaa, kun Dallas Stars vierailee Long Islandilla.

Samaa tarinaa kirjoitetaan Teksasissa. Vuosi on alkanut parilla vaisulla ottelulla, ja Dallasin nousu sarjassa on hidastunut. Lännen kahdeksas ja viimeinen play-off-sija oli Starsin hallussa vain hetken, mutta ainakaan Dallas ei enää ole takaa-ajajan roolissa.

Hyvänä päivänään kumpikin joukkue on nopea ja viihdyttävä. Odotan runsasmaalista ottelua, sillä nämä joukkueet eivät yleensä peruuttele. Yli 6,5 maalin kerroin on 2,67.

Ottelun kohokohta on todennäköisesti John Tavaresin ja Tyler Seguinin kohtaaminen. Tähdet johtavat joukkueidensa sisäisiä pistepörssejä.

He eivät kuitenkaan voi pelata 60 minuuttia, ja Stars on viidellä viittä vastaan laajempi joukkue.

New York on voittanut 10 viime kotiottelustaan vain yhden. En vielä suostu uskomaan, että Islesin alennustila olisi täysin ohi, joten luotetaan Dallasiin.

Montreal Canadiens-Florida Panthers

Idän häntäpään joukkueeksi Florida pelasi erinomaisen joulukuun, jonka aikana se muun muassa kukisti ensi yön vastustajansa kahdesti.

Panthersin puolustuksen murtaminen on osoittautunut Canadiensille yllättävän vaikeaksi. Joulukuun kohtaamisten 120 peliminuutin aikana Habs laukoi vain 40 kertaa. Vielä huolestuttavampaa on se, että tilaisuudet jäivät vähiin jopa ylivoimalla, vaikka Panthersin alivoima on liigan toiseksi huonointa.

Toisessakin päässä Montreal on heikentynyt, sillä neljässä viime ottelussa omiin on mennyt 17 kiekkoa. Aleksander Barkovilla on siis hyvä mahdollisuus jatkaa viiden ottelun pisteputkeaan.

Florida on voittanut neljä viime vierasotteluaan idän joukkueita vastaan, joten napataan Cats peleihin kertoimella 3,55.

Pelivihje: Dallas Stars voittaa, 2,55.

Lyö vetoa NHL:stä täällä!