Serie A keskiviikkona


Pescara 2.45, tasapeli 3.25, Palermo 2.8

Jos suruun tarvitaan vertaistukea, nämä joukkueet odottavat innolla kohtaamistaan. Kummallakin joukkueella on vain yksi piste. Maalierokin on sama -7. Joukkueet olisivat sarjan jumbokaksikko ilman Sienan kärsimää pistevähennystä. Uusi valmentaja Gian Piero Gasperini ei näyttänyt piristäneen Palermon peliä sunnuntain ottelussa. Pescara sai viimein avauspisteensä, vaikka maalivahti Mattia Perrin lensi punaisella kortilla ulos. Hänen lisäkseen sivussa on loukkaantunut Francesco Modesto. Kotikerroin 2,45 houkuttelee silti.

Milan 1.65, the draw 3.55, Cagliari 5.5

Milanon joukkueet ovat nyt pelanneet yhteensä kahdeksan kotiottelua voitoitta San Siron uuden, jonkin verran keinonurmea sisältävän alustan kesäisen asennuksen jälkeen. Punamustien puolesta puhuu se, että se on voittanut kahdeksan edellistä joukkueiden keskinäistä kohtaamista. Heitä vastaan puhuu se, että yhtä Bologna-vierasvoittoa lukuunottamatta heidän kautensa on ollut surullista taaperrusta. Uskon Milanin voittavan. Vedonlyönnin näkökulmasta kerrointa 5,0 sille, että Milan ei tee maalia, on vaikea sivuuttaa.

Catania 2.1, tasapeli 3.15, Atalanta 3.6

Atalanta hankkiutui nopeasti eroon kahden pisteen vähennyksestään ja nousi keskikastiin. Teko tuntuu sitäkin hurjemmalta, kun katsoo joukkueen maalisaldoa: kolme tehtyä maalia neljässä ottelussa. Tämä huomioiden kotijoukkueen nollapelin kerroin 2,6 tuntuu anteliaalta.

Chievo 2.9, tasapeli 3.15, Inter 2.45

Inter on ollut kotonaan huono, mutta vierassaldo on täydellinen: voitot Hajduk Splitistä, Vasluista, Pescarasta ja Torinosta ilman päästettyä maalia. Christian Chivu on pelikunnossa, joten valmentaja Andrea Stramaccioni saattaa kokeilla kolmen miehen puolustuslinjaa. Interin täytyy kuitenkin keksiä jokin tapa tehdä maaleja, sillä Diego Militon maalijyvä on kateissa. Lyö kuitenkin vetoa sen puolesta, että Milito tekee kauden kolmannen maalinsa seitsemän osumaa päästänyttä vastustajaa vastaan.

Genoa 2.3, tasapeli 3.15, Parma 3.1

Viime vuosina Genoa on tuhlannut rahojaan ja alisuorittanut. Nyt näyttää siltä, että maltillisempi panostus johtaa parempiin suoritukseen. Kärkikaksikko Marco Borriello ja Ciro Immobile on näyttänyt olevansa uhka myös Juventuksen ja Lazion tasoisia joukkueita vastaan. Valmentaja Luigi De Canio jatkaneekin samalla hyökkäysduolla, vaikka muuten kokoonpanoon saattaa tulla jopa viisi muutosta. Siksi kotikertoimesta 2,30 kannattaa ottaa kiinni.

Napoli 1.85, the draw 3.35, Lazio 4.25

Kumpikin potentiaalinen kärkipään haastaja kompastui viikonloppuna. Napoli ei päässyt läpi alivoimalla pelanneen Catanian puolustusmuurista, Lazio hävisi yllättäen kotonaan Genoalle. Lazion tappiosta ei kannata vetää liikaa johtopäätöksiä: joukkue pelasi hyvin, mutta Genoa rokotti vastahyökkäyksestä. Huolestuttavampaa Vladimir Petkovicin valmentaman joukkueen kannalta on se, että jalkavamma voi pitää Hernanesin sivussa. Ilman brassia Lazion luovuus kärsii. Jos hän on sivussa, harkitse vetoihin Napolin nollapeliä (2,70).

Roma 1.62, tasapeli 3.8, Sampdoria 5.25

Roma piti sunnuntaina maalinsa vihdoin puhtaana ensimmäistä kertaa Zdenek Zemanin alaisuudessa. Se tosin johtui siitä, että ottelua ei koskaan pelattu: ottelu peruttiin turvallisuussyistä ja Roma sai 3-0-voiton. Cagliarin presidentti Massimo Cellino oli kutsunut faneja paikalle joka tapauksessa, vaikka ottelu piti pelata suljettujen ovien takana. Roman hyökkäystehoja ovat latistaneet heikkoudet puolustuksessa. Roomalaisittain hyvä uutinen onse, että Sampdoria-kärki Maxi Lopez on pelikiellossa. Pelaa kotivoittoa, vaikka kerroin onkin vain 1,62.

Torino 2.3, tasapeli 3.25, Udinese 3.1

Kumpikin joukkue tekee muutoksia pelaajistoonsa. Udineselle ottelu on kolmas seitsemään päivään. Torino taas pohtii, voiko polvivammasta toipunut Alessio Cerci mennä taas kentälle pelattuaan Sampdoriaa vastaan täydet minuutit. Udinesellä on ollut vaikeuksia omassa päässä, koska joukkue menetti kesällä useita pelaajia. Ryhmä hyökkää silti mielellään. Siksi kerroin 2,1 yli 2,5 maalista sytyttää.