Serie A: AS Roma ei anna Milanin yllättää


Sassuolo-Cesena

Vain Parman katastrofaalinen alkukausi on estänyt Cesenaa luisumasta Serie A:n hännille. Sarjan avauskierroksella Merihevoset voitti juuri Parman, mutta sen jälkeen joukkue ei ole voittanut yhtäkään ottelua. Kolmessa viime kamppailussa omiin on mennyt 10 maalia. Cesenan on pakko vahvistaa rivejään tammikuussa, jotta sillä olisi mitään mahdollisuuksia säilyä sarjassa.

Sassuolo joutuu kuitenkin otteluun ilman maalivahti Andrea Consigliä ja avauksen toppari Paolo Cannavaroa. Molemmat ovat pelikiellossa. Cesena on sentään itsekin onnistunut maalinteossa viime aikoina, ja varamiehistä puolustusta vastaan tilaisuuksia maalintekoon pitäisi tulla.

Kumpikin joukkue tekee maalin, 2,10.

AS Roma-AC Milan

FBL-ITA-SERIEA-ACMILAN-NAPOLI : News Photo

Päävalmentaja Filippo Inzaghi totesi taannoin, ettei hänellä ole taikasauvaa, jolla hän voisi ratkaista kaikki AC Milanin ongelmat. Torstain lehdistötilaisuudessa muutama toimittaja päätti lahjoittaa Inzaghille kyseisen välineen. "Pippo" suhtautui tilanteeseen hyvällä huumorilla, mutta varoitti lahjoittajia, että hymy ei pysy naamalla kauaa, jos sauva tuokin huonoa onnea.

Rossoneri pelasi vakuuttavasti viime viikon Napoli-voitossa, mutta sarjakakkosen kaatamiseen Stadio Olimpicolla saatetaan jo tarvitakin taikuutta. Roman suoritustaso on laskenut lähiviikkoina, mutta Giallorossilla riittää silti tulivoimaa Milanin heikkouksien hyödyntämiseen. Milanin takalinjoilta puuttuu vieläpä Adil Rami, joka on yhtenä harvoina punamustien puolustajista selvinnyt kaudesta puhtain paperein.

Kotivoitto, 1,75.

Lyö vetoa Serie A:sta ja katso ottelut suorana täällä!