Serie A: Udinesen vieraskannattajamäärät nousussa


Atalanta 2.65, tasapeli 2.35, Bologna 3.75

Bologna on viime aikoina pelannut enemmän tasapelejä kuin lääkäri määrää. Joukkue matkustaa hitaasti turvalliseen keskikastiin. Vain pisteen perässä oleva Atalanta on samoissa puuhissa. Tasapeli sopisi kummallekin joukkueelle, ja vaikka kerroin on alhainen, se on silti paras pelivalinta.

Cagliari 3.3, tasapeli 3.2, Udinese 2.25

Joulukuussa vain yksi Udinese-kannattaja matkusti vierasotteluun Sampdoriaa vastaan. Nyt seuran kannattajat hamstrasivat tähän otteluun muutamassa tunnissa yli 1000 lippua. Ottelun tulos voi olla ratkaiseva mustavalkoisten eurohaaveiden kannalta. Vierasfanien määrää nostaa myös se, että ottelu pelataan Triestessä, joka on noin 730 kilometriä lähempänä Udinea kuin Cagliari.

Udinese on loistavassa vireessä. Se on voittanut kolme liigaottelua putkeen ja noussut kahden pisteen päähän viidentenä olevasta Interistä. Cagliari ei kuitenkaan ole mikään heittopussi. Vaikka joukkueen kotipelejä määrätään joka puolelle Italiaa, Cagliari on voittanut "kotonaan" neljästi peräkkäin. Sardinialaisten kerroin 3,30 houkuttelee nytkin.

Pescara 7.75, tasapeli 4.85, Napoli 1.36

Pescara nappasi viime viikkona yllätyspisteen vierasottelusta AS Romaa vastaan. Saako joukkue pisteen Napoliltakin? Näyttää epätodennäköiseltä, mutta Edinson Cavani on pelikiellon takia sivussa ja Napolin vaikeuksista ilman häntä on puhuttu maailman sivu. Tasapeli on paras poiminta.

Vedonlyönti ja suorat lähetykset Serie A -otteluista täällä!