Shefki: Tottenham on kevään joukkue Valioliigassa


Manchester Unitedin karkumatka Valioliigassa on 12 pistettä. Brittikenttien suomalaislegenda, Unibetin futisasiantuntija Shefki Kuqi povaa hieman yllättäen ManUn haastajajoukon kovimmaksi ryhmäksi Tottenhamia.

Kuqi julisti viime viikonlopun jälkeen ManUn jo varmaksi mestariksi. Hänen mukaansa Sir Alex Fergusoninryhmä ei kompuroi tänä vuonna. Kuka haastajista pysyy parhaiten ManUn vauhdissa?

– Mä uskon, että Tottenham on vahva loppukaudella. Tulee vielä nousemaan ja on vahvasti kiinni suorassa CL-paikassa. Gareth Bale on se pelaaja, joka liidaa Spursia yksilöosaamisellaan, Kuqi kehuu walesilaista.

– Vaisun Manchester Cityn pelaajista sen sijaan huokuu tietty väsymys ja alistuneisuus. Kun pelaajat menettävät sen tietyn otteen, peli on menetetty. En usko ”Citizensin” haastavan tänä vuonna verivihollistaan.

City saa sunnuntaina vieraakseen Chelsean, joka sekään ei ole täysin vakuuttanut tällä kaudella. Voisiko Rafael Benitezin ryhmä yltää vierasvoittoon?

– Kyllä, Chelsealla on täydet mahdollisuudet voittaa City tällä hetkellä, ”Sheriffi” povaa.

ManU matkustaa puolestaan Madridin parrasvaloista QPR:n vieraiksi. Riittääkö motivaatio, vai ovatko Unitedin ajatukset Mestarien liigassa?

– En usko. ManUn tasoinen joukkue haluaa voittaa jokaisen pelin, ja tekemisen taso pysyy jatkuvasti korkealla. Sir Alex laittaa varmasti uusia miehiä avaukseen, mutta kilpailu pelipaikoista on niin kovaa, että QPR:n materiaali ei riitä ManUa vastaan.