ATP-kiertue: hyvävireinen Verdasco raivaa itsensä jatkoon


German Tennis Championshipsin keskiviikko osoittautui tuottoisaksi, sillä kolmesta vedostani kaksi osui.

Ensin Marcel Granollers yllätti altavastaajana Andreas Seppin. Sen jälkeen Albert Ramosilla ei ollut mitään jakoa yllättävänkin pirteää Fabio Fogninia vastaan. Robin Haase puolestaan hyödynsi hänelle antamamme 3,5 pelin etumatkan Jerzy Janowiczia vastaan.

Roger Federerin ja Daniel Brandsin otteluun over-vetoja lyöneet olisivat myös päässeet kassan kautta ulos. Sveitsiläisellä kesti nimittäin tovi totutella uuteen mailaansa. Lopulta Federer kukisti syntymäpäiväänsä viettäneen saksalaisen kolmessa erässä.

Torstain aloittaa epätasaisen Benoit Pairen ja Juan Monacon kohtaaminen. Monaco puolustaa viime vuoden mestaruuttaan samasta turnauksesta. Edellisellä kierroksella Monaco kukisti toisen oikuttelevan ranskalaisen Gael Monfilsin. Monaco on todennäköinen voittaja, mutta Paire voi yllättää, jos sille päälle sattuu.

Sen jälkeen Granollers kohtaa Fogninin. Haaste ei ole espanjalaiselle ollenkaan mahdoton. Hän on voittanut kolme neljästä viime kohtaamisestaan Fogninia vastaan. Italialaisen itseluottamus on kuitenkin huipussaan. Granollersin kerroin 2,75 houkuttelee, mutta se saisi silti olla hieman isompi.

Altavastaajista pidän Guillermo Garcia-Lopezin mahdollisuuksia parempina. Hän kohtaa Nico Almagron, joka on hävinnyt Garcia-Lopezille ainakin yhden erän kaksikon kaikissa kuudessa aiemmassa kohtaamisessa. ATP-listalla alempana oleva Garcia-Lopez on voittanut niistä neljä. Monista niistä otteluista on toki jo aikaa, mutta kaksikko kohtasi viime viikolla Båstadissa ja silloinkin Garcia-Lopez voitti erän. Peleihin siis Garcia-Lopez 1,5 erän tasoituksella.

Veto Jerzy Janowiczia vastaan kannatti eilen, ja jatkan samalla linjalla näissä olosuhteissa aina, kun puolalainen kohtaa jonkun kohtalaisen massakenttäpelaajan. Tällä hetkellä hyvävireinen Fernando Verdasco on sellainen.

En millään voi pitää Janowiczia suosikkina massakentällä näin kovassa iskussa olevaa Verdascoa vastaan. Ainoa huolenaiheeni on mahdollinen väsymys, sillä Verdasco on pelannut paljon viime aikoina. Janowiczin tilastot vasenkätisiä pelaajia vastaan eivät vakuuta, ja Jürgen Melzerin olisi pitänyt passittaa puolalainen katsomoon Wimbledonissa. Luotetaan siihen, että Verdasco hoitaa homman.

Brandsia vastaan ottelun alkuvaiheilla haparoinut Roger Federer pelaa taas tänään. Vastassa on Jan Hajek, joka voitti eilen Ernests Gulbisin. Se epäilemättä harmittaa turnausjohtaja Michael Stichiä, joka olisi varmasti halunnut, että Gulbis ja Federer olisivat kohdanneet. Federerin kerroin 1,04 ei kiinnosta, mutta ottelu kannattaa silti katsoa.

Mitä muihin otteluihin tulee, en pidä Florian Mayeria hyvänä pelikohteena, sillä tämän kerroin Federico Delbonisia vastaan on vain 1,55. Tommy Haasin kerroin 1,38 Carlos Berlocqia vastaan on myös liian alhaalla. Berlocq pelasi viime viikolla turnausvoitosta ja on nytkin osoittanut aikovansa mennä pitkälle. Berlocqin voitto 1,5 erän tasoituksella on harkitsemisen arvoinen poiminta.

Parhaat vedot

Garcia-Lopez (+1,5 erää) voittaa Almagron, 2,00
Verdasco voittaa Janowiczin, 1,95

Vedonlyönti ja otteluita suorina lähetyksinä täällä!