ATP-kiertue: nuori Edmund kiusaa De Schepperiä


Nurmikauden avausviikko oli vetojeni kannalta suotuisa. Sunnuntaina Hallen turnauksesta kilahti jälleen tilille voitto.

Roger Federer voitti Mihail Juzhnin vihjeeni mukaisesti 2-1 ja tuotti osuman mukavalla kertoimella 3,85. Sveitsiläinen hävisi avauserän, mutta nousi sen jälkeen Gerry Weber Openin mestaruuteen.

ATP- ja WTA-kiertueet kohtaavat tällä viikolla Eastbournessa. Lisäksi Rosmalenissa pelataan ensimmäistä kertaa Topshelf Open, joka on ATP 250 -turnaus.

Kummallakin pelipaikalla on ohjelmassa kuusi ottelua, joten päivän tarjonta on yhteensä 12 mittelöä. Sirkus alkaa Suomen aikaa kello 12 Rosmalenissa.

Eastbournessa olosuhteet ovat yleensä tuuliset, Rosmalenissa hitaat. Nämä asiat on syytä huomioida vedonlyönnissä. Rehellisesti sanottuna päivän pelitarjonta ei ole siitä houkuttelevimmasta päästä, mutta päivälle saadaan silti pelattavaa.

Kyle Edmund on pelaaja, jolla on valoisa tulevaisuus. Hän pelaa vasta toisen ottelunsa kiertueella, mutta voi hyvinkin olla pelin arvoinen taidoiltaan rajallista Kenny de Schepperiä vastaan. Ottelu pelataan Eastbournessa alkuiltapäivästä.

Ranskan avointen junioriturnauksen nelinpelimestari ei päästänyt Grega Zemljaa helpolla viime viikolla Lontoossa. De Schepperillä ei ole puolellaan oikein mitään muita avuja kuin hyvä syöttö, joten Edmund saa vedon 3,5 pelin etumatkalta.

Albert Ramos ei ole koskaan voittanut ruoho-ottelua. Entinen Queen's Clubin turnauksen finalisti James Blake ei toisaalta ole myöskään voittanut nurmiottelua pääturnauksessa sitten vuoden 2009 finaalipaikkansa. Vedon lyöminen Blaken puolesta houkuttelee, mutta taidan silti passata ottelun kokonaan.

Aleksandr Dolgopolovin pelityyli sopii tuulisiin olosuhteisiin. Hänen viimeaikaiset tuloksensa nurmikentillä ovat kuitenkin huonoja. Ohitan myös Dolgopolovin ja Fernando Verdascon välisen ottelun.

Andreas Seppi on pelannut loistavasti Eastbournessa, mutta nyt hän on huonossa vireessä eikä ansaitse vetoja edes kokematonta Guillaume Rufinia vastaan. Fabio Fognini on ruoholla aina arvoitus, ja hänen ottelustaan Grega Zemljaa vastaan voi tulla mitä tahansa.

Ryan Harrisonilla on kuitenkin hyvät mahdollisuudet Paul-Henri Mathieuta vastaan. Hänen voittokertoimensa on 1,72.

Amerikkalainen puolustaa viime vuoden semifinaalipaikastaan saamia pisteitä. Hänen on pelattava nurmikaudella hyvin, sillä Harrison ylsi semifinaaliin myös Newportissa. Ellei peli näihin aikoihin suju, Harrison putoaa rankingissa jälleen alaspäin. Hänen vuotensa on nimittäin ollut huono.

Harrison on nurmikentillä hyvä. Mathieu ei puolestaan ole voittanut alustalla yhtäkään pääturnauksen ottelua sitten vuoden 2010. Hänellä on myös pelin ulkopuolisia ongelmia, jotka ovat vaikuttaneet Mathieun suorituksiin viime aikoina.

Harrison pääsi turnaukseen häviämättä karsinnoissa erääkään. Hänen pitäisi kostaa Mathieulle viime kuussa Nizzan massalla kärsimänsä tappio. Nurmikenttä suosii Harrisonia paljon selkeämmin kuin massakentät.

Parhaat vedot

Edmund (+3,5 peliä) voittaa de Schepperin, 2,05
Harrison voittaa Mathieun, 1,72

Vedonlyönti ja otteluita suorina lähetyksinä täällä!