ATP-tennis: Matosevic säväyttää Montrealissa


Pohjois-Amerikan kovakenttäkiertue jatkuu tällä viikolla Montrealissa, jossa käydään Masters 1000 -tason Coupe Rogers -turnaus. Pelit alkavat Suomen aikaa noin kello 19. Tänään pelataan 11 ottelua. Montrealin olosuhteita on aiemmin luonnehdittu nopeiksi, mutta nähtäväksi jää, ovatko ne samanlaiset tälläkin kertaa.

Andreas Seppillä on surkeat tilastot tältä vuodenajalta ja tästä turnauksesta. Hänen kertoimensa 1,38 näyttää todella alhaiselta. Seppin onni on kuitenkin se, että hän kohtaa pahasti alavireisen ja lonkkaleikkauksen tarpeessa olevan Lukas Rosolin. Myös Bernard Tomicin kerroin 1,45 on matala, sillä Florian Mayer on kukistanut australialaisen kolmesti neljällä yrittämällä. Myöskään Ivan Dodig ei ole pelikelpoinen Grega Zemljaa vastaan kertoimella 1,37.

Thomaz Belluccin kerroin Martin Klizania ja Benoit Pairen kerroin Philipp Kohlschreiberia vastaan vaikuttavat kiinnostavilta. Niiden sijaan luotan kuitenkin Marinko Matoseviciin ottelussa Benjamin Beckeriä vastaan. Matosevic on tiettävästi saanut selvitettyä häntä vaivanneet henkilökohtaiset asiat, jotka ovat heijastuneet kentällekin. Viimeisen reilun viikon aikana mies on pelannut hyvää tennistä. Matosevic suoriutui hyvin viime viikon Washingtonin turnauksesta, jossa semifinaalipaikka jäi pienestä kiinni. Voitto vaarallisesta Jack Sockista avasi paikan Montrealin turnaukseen.

Becker on hyvin Sockin kaltainen pelaaja, jonka peli perustuu kovaan syöttöön ja kämmenlyöntiin. Saksalaisveteraani on parhaimmillaan ruoholla. Becker on voittanut kaksi ATP-turnauksen ottelua peräkkäin kovalla alustalla viimeksi Miamissa vuonna 2010. Karsinnoissa Becker voitti niukasti Adrian Mannarinon, vaikka keräsi ottelussa vähemmän pisteitä. Jos Matosevic jatkaa hyviä esityksiään, hän on kovakentällä liian hyvä Beckerille.

Myös Janko Tipsarevicin kerroin 1,87 näyttää houkuttelevalta. Tipsareviciin ei kuitenkaan voi tällä hetkellä luottaa, sillä hän on viime aikoina pelannut hengettömästi. Ernests Gulbis kukistanee Feliciano Lopezin, mutta Gulbisin kerroin on liian alhainen 1,50. Sama pätee illan myöhäisottelussa Kei Nishikoriin (1,11), joka kohtaa kotiyleisön suosikki Peter Polanskyn.

Parhaat vedot: Matosevic voittaa Beckerin, 1,67

Lyö vetoa ATP-tenniksestä ja katso otteluita suorina lähetyksinä täällä!