ATP-tennis: Raonic työstää itsensä jatkoon


Western & Southern Openissa Cincinnatissa pelataan peräti 15 ottelua, joten vedonlyöntitarjontaa riittää.

Ohjelmassa on vielä 11 ensimmäisenja neljä toisen kierroksen ottelua. Pelattavaa siis on, mutta kuten aina USA:ssa pelattavien turnausten kohdalla, tv-tarjonta on surkeaa.

Eilisen kahdesta vedostani toinen osui, kun Jeremy Chardy kukisti Adrian Mannarinon. Mardy Fish ei kuitenkaan vielä ole täydessä kunnossa, eikä hän pysynyt kauaa Philipp Kohlschreiberin kyydissä.

Tänään on jälleen mahdollisuus lyödä vetoa Milos Raonicia vastaan. Raonic kohtaa toisen kovasyöttöisen pelaajan Jack Sockin aamukahdelta Suomen aikaa. Ottelusta tulee epäilemättä pitkä, joten lyön vetoa yli 23,5 pelin mittelön puolesta.

Raonic on jotenkin noussut rankingin kymmenen parhaan joukkoon, mutta hän ei kertakaikkiaan ole kummoinen syötönpalauttaja. Myös Herra Villikorttina tunnettu Sock kukisti kanadalaisvastustajansa vuosi sitten Memphisissä kaksikon ainoassa aiemmassa kohtaamisessa. Kyseessä oli vielä kova sisäkenttä, jolla Raonic on parhaimmillaan. Pitkän viikon Montrealissa pelannut Raonic on varmasti väsynyt. Sockin voittokerroin 2,75 houkuttelee myös, mutta tartun over-vetoon.

Raonicin maanmies Vasek Pospisil pelasi myös hienosti viime viikolla. Hän on pelin arvoinen ottelussa loukkaantumishuolista kärsinyttä Gilles Simonia vastaan.

Myös tämä ottelu voi venyä pitkäksi. Simonilla on kuitenkin ottelutuntuman puutetta, kiitos kylkiluu- ja niskavammojensa. Cincinnatin olosuhteet puoltavat aina peliä hallitsevaa osapuolta, joka ei tule olemaan Simon. Ainoa huolenaihe on se, että Pospisil saattaa väsähtää parin loistavan viikon päätteeksi. Notkahdus tullee kuitenkin myöhemmin, ja nykyvireessään kanadalainen saa pelin.

Myös takareittään potevalla Jarkko Niemisellä on loukkaantumishuolia. Se taitaa kuitenkin näkyä myös kertoimissa, sillä Edouard Roger-Vasselinin kerroin 1,58 on hieman alhainen.

Roger Federer aloittaa viime vuoden turnausvoittonsa puolustamisen tänään. Ne päivät, jolloin Federerin kertoimen pitäisi olla 1,20 tai alhaisempi, ovat takana. Federer voittanee Kohlschreiberin kello 3.30 Suomen aikaa alkavassa ottelussa, mutta kertoimet eivät kiinnosta.

Odotan Kei Nishikorin ja Benoit Pairen kukistavan tahoillaan Feliciano Lopezin ja Nikolai Davydenkon kello 18 alkavissa otteluissa. Kummankin kerroin on kuitenkin vaatimaton.

Suunnitelmissani oli lyödä vetoa Kevin Andersonin voiton puolesta ottelussa Tommy Haasia vastaan. Haasin olkapäävamma on kuitenkin otettu huomioon ja Andersonista on tehty suosikki, jolloin kerroin ei enää vaikuta pelikelpoiselta. Haas ei ole perinteisesti pärjännyt Cincinnatissa, mutta Andersonin kertoimella veto jää lyömättä.

Parhaat vedot

Yli 23,5 peliä Sockin ja Raonicin välillä, 1,90
Pospisil voittaa Simonin, 2,05

Lyö vetoa ATP-tenniksestä ja katso otteluita suorina lähetyksinä täällä!