Goran Ivanisevicin vihjeet Australian avoimiin: Federer voittaa Murrayn


Kaikki Australian avointen puolivälierät ovat mielenkiintoisia otteluita, mutta minun papereissani joukon kiinnostavin ottelu on Andy Murrayn ja Roger Federerin kohtaaminen.

Kyseessä on uusinta vuoden 2010 finaalista, jonka Federer voitti suoraan 3-0. Sittemmin Murray on kehittynyt rutkasti ja Federer ikääntynyt, mutta uskon silti Federerin voittavan tälläkin kertaa.

Tiedossani toki on, että Murray on vienyt kolme pelaajien neljästä viime kohtaamisesta ja on vienyt keskinäisten otteluiden voitot 12-9. Olen myös iloinen, että Murray on näyttänyt olevan hyvässä kunnossa loukkaantumisensa jälkeen. Olen kuitenkin odottanut Federerin vievän tämän ottelun siitä asti, kun pelaajien kohtaaminen puolivälierässä alkoi näyttää mahdolliselta.

Uskomatonta kyllä, Federer on jäänyt välierien ulkopuolelle Australian avoimissa viimeksi vuonna 2003. Hän on turnauksen nelinkertainen voittaja.

Markkina tuntuu olevan kanssani samaa mieltä, sillä Federer on voittajasuosikki kertoimella 1,80 ja Murray altavastaaja kertoimella 1,98.

Federer pelasi todella hyvin kukistaessaan Jo-Wilfried Tsongan erin 3-0 viime kierroksella. Federerin voitto 1,5 erän takamatkalta antaa kertoimen 2,55.

Tiedän, että Murrayn voiton veikkaaminen ei edesauta suosiotani Britanniassa. Pidän kyllä skotlantilaisesta pelaajana, mutta uskon, että tällä kertaa loukkaantumiset näkyvät ja Federer menee jatkoon.

Välierissä en kuitenkaan usko Federerin voittavan Rafael Nadalia. Sunnuntain loppuottelussa nähdään Nadalin ja Novak Djokovicin kohtaaminen.

Lyö vetoa Australian avoimista täällä!