Ivanisevic: "Djokovic edelleen ykkösnimi"


Unibetin tennislähettiläs Goran Ivanisevic näyttäytyi tiistaina henkilökohtaisesti Lontoossa. Hän esitti medialle tavaramerkkiään eli kovaa syöttöään Garden Tennis Clubilla vain kivenheiton päässä All England Clubilta, jonka kentillä pelataan Wimbledonin tennisturnaus.

Vuoden 2001 Wimbledon-mestari antoi muutamalle onnekkaalle mahdollisuuden palauttaa syöttönsä Unibetin järjestämässä "Serve it like Goran" -tapahtumassa.

Osallistujat ehtivät juuri ja juuri saada kroppansa pois tieltä ja hyväksyä kohtalonsa, kun vaaleanvihreä ohjus syöksyi kohti. Kroatialaistähti voitti kaikki pelinsä häviämättä palloakaan. Tapahtumasta ei tosin ollut tarjolla kertoimia. Spektaakkelin jälkeen Ivanisevic jakoi vastustajilleen vihjeitä syötön harjoitteluun.

Ivanisevic jakoi myös mielipiteensä tämän vuoden Wimbledonin miesten turnauksesta. Brittimedia oli tietysti kiinnostunut oman toivonsa eli Andy Murrayn mahdollisuuksista.

Ivanisevic huomautti, että hän on jo ehtinyt varovasti veikkaamaan Murrayn ja Novak Djokovicin kohtaavan finaalissa. Unibetin kertoimien mukaan se onkin erittäin todennäköistä.

"Odotan Murrayn etenevän finaaliin ja kohtaavan siellä Djokovicin. Itse finaalissa Djokovicilla on kuitenkin etulyöntiasema", Ivanisevic sanoi.

Ivanisevicilta kysyttiin myös, uskooko hän, että Murrayn aika koittaa vielä.

"En ole samaa mieltä siitä, että Murray olisi ollut epäonnekas, kun hänen huippu-uransa ajoittui Rafael Nadalin ja Roger Federerin aikakaudelle. Millä tahansa aikakaudella on loistavia pelaajia", Ivanisevic vastasi ja luetteli pitkän listan kahden viime vuosikkymenen huippupelaajia. Murray on kertoimella 2,40 Unibetin kakkossuosikki voittamaan Wimbledonin ensimmäistä kertaa urallaan. Djokovic on suosikki kertoimella 1,85.

Naisten turnaus oli tiistaina puolivälierävaiheessa. Ivanisevic totesi, että se palapeli näyttää vaikealta ratkaistavalta.

"On todella vaikea valita voittaja. Voit perustella kenen tahansa pelaajan kohdalla, miksi juuri hän voittaa. Toisaalta kaikilla pelaajilla on omat heikkoutensa. Turnaus on todella jännittävä."

Lyö vetoa Wimbledonista täällä!