Niemiselle kerroin 6 Tsongaa vastaan


Suomen suuren ja yksinäisen tennistähden, Jarkko Niemisen, tarina Ranskan avoimissa jatkuu keskiviikkona toisen kierroksen ottelussa. Verkon toiselle puolelle asettuu isäntämaan Jo-Wilfried Tsonga. Peliyhtiö Unibet tarjoaa Niemisen voitolle todellista herkkukerrointa ennakkosuosikki Tsongaa vastaan.

Nieminen ja Tsonga ovat kohdanneet aiemmin toisensa kuudesti. Näistä hikisistä tapaamisista neljä on päättynyt Tsongan hymyyn ja tuuletteluun. Huomionarvoista on myös se, että herrojen kaikki aikaisemmat väännöt on pelattu kovalla alustalla.

Tsonga majailee tällä hetkellä ranking-listalla kahdeksantena. Jo yksinomaan tämä tilastofakta tekee 28-vuotiaasta Ginginsin mailataiturista keskiviikon ottelun ennakkosuosikin.

Peliyhtiö Unibetin kerroinasettelussa Tsongan ennakkosuosikin asema on enemmän kuin selkeä. Ranskalaisen voitosta irtoaa tällä hetkellä kerroin 1,13.

Mikäli taas ”Maskun matadori” venyisi jälleen maagiseen suoritukseen ja jatkaisi kulkuaan kolmannelle kierrokselle, tipahtaa Unibetiltä kyseisestä uroteosta kerroin 6.

Mikäli Nieminen saa Tsongan pommisyötöt kuriin ja pelaa itse vastaavasti riittävän aktiivisella ja rohkealla tasolla, saattaa jättikertoimeen investointi koitua yllättävänkin hyväksi ratkaisuksi.

Eero Tuominen

Lyö vetoa Ranskan avoimista täällä!