Ranskan avoimet: Cuevas ei ole helppo pala Simonille


Tiistaiksi French Open pelipaikoille ennustettiin sadetta. Vettä tulikin kuin aisaa, mikä lyhensi päivän ohjelmaa. Se ei silti estänyt vetovihjeisiini tarttuneita pelaajia kairaamasta voittoja.

Guido Pella varasti show'n voittamalla päätöserän Ivan Dodigia vastaan 12-10. Aiemmin päivällä Guillermo Garcia-Lopezin kehno esitys kaatoi triplani alkutekijöihinsä.

Janko Tipsarevic ei koskaan päässyt kentälle asti, joten vedot elävät keskiviikkona noin kello 14:ään asti, jos sää sallii.

Totuuden nimissä on todettava, että keskiviikon tarjonta ei oikein miellytä silmää. Gael Monfilsin ja Ernests Gulbisin ottelu on ainoa, josta voi povata viihteellistä yhteenottoa.

Toivoisin, että Albert Montanes laittaisi David Ferrerin lujille puoliltapäivin Suomen aikaa alkavassa ottelussa. Montanes on kuitenkin pelannut paljon viimeisen viikon aikana. Hän on varmasti liian väsynyt ollakseen todellinen uhka Ferrerille.

Sama pätee Feli Lopeziin, jonka voittokerroin 1,25 näyttää liian alhaiselta miehen jouduttua toissa päivänä urakoimaan viisi erää. Löisin vetoa häntä vastaan, jos vastassa olisi joku muu kuin erittäin keskinkertainen Joao Sousa.

Gilles Simon ja Pablo Cuevas joutuivat avauskierroksella kumpikin tahkoamaan viisi erää. Vaikka Cuevas tekee vasta paluuta pitkän polvivamman jälkeen, hän pystyy kuitenkin pakottamaan legendaarisen huonosti ottelut aloittavan Simonin yli 30,5 pelin rajan. Kerroin on 1,70.

Simon ei koskaan tee asioita helpomman kautta. Hän on urallaan voittanut Ranskan avoimissa vain kaksi ottelua ennen 30,5 pelin rajan ylittymistä.

Myös Andreas Seppi jauhoi täydet viisi erää ennen kuin raapi niukan voiton Leonardo Mayeria vastaan. Mayer tekee myös paluuta loukkaantumisen jälkeen. Oli syy mikä tahansa, Seppi ei pelaa tällä hetkellä häävisti.

Hänen tämänpäiväinen vastustajansa Blaz Kavcic nappasi avauskierroksella helpon voiton kolmessa erässä. Hän voi kiusata Seppiä kaksikon ensimmäisessä kohtaamisessa, joten lyödään Kavcicin voittoa +1,5 erän etumatkalla.

Seppi on ollut surkeassa iskussa läpi tämän massakenttäjakson. Kavcicilla on todellinen mahdollisuus hyödyntää tilanne. Ottelusta tullee kuitenkin todellinen vääntö, jossa saatetaan hyvinkin raataa täydet viisi erää.

Parhaat vedot

Yli 30,5 peliä Simonin ja Cuevasin välillä, 1,70
Kavcic (+1,5 erää) voittaa Seppin, 1,82

Lyö vetoa Ranskan avoimista täällä!