Ranskan avoimet: Goran Ivanisevicin vihjeet naisten finaaliin


Pariisissa aletaan olla suurten asioiden äärellä. Edessä on hieno tennisviikonloppu, jonka aloittaa lauantain naisten finaali. Serena Williams, joka on suosikki kertoimella 1,15, kohtaa Maria Sharapovan, jonka voiton kerroin on 5,50.

Tapaa, jolla Williams jyräsi Sara Erranin yli semifinaalissa, on pakko ihailla. 31-vuotias yhdysvaltalainen hallitsi ottelua alusta loppuun eikä tehnyt ottelussa mitään ylimääräistä. Errani voitti vain yhden pelin koko ottelussa.

Sharapova ei ole yltänyt finaaliin yhtä vakuuttavilla esityksillä. Sharapovan itseluottamus on kuitenkin koholla hänen voitettua semifinaalissa Victoria Azarenkan kovan taistelun päätteeksi.

En silti näe ottelussa kuin yhden voittajasuosikin, ja hänen nimensä on Williams. Williams on vienyt keskinäiset kohtaamiset voitoin 13-2, eikä Sharapova ole pystynyt voittamaan Williamsia sitten vuoden 2004.

Itse asiassa Williams on niin vahva ja tasokas pelaaja, että hänen voittomarginaalinsa ei välttämättä ole edes kovin pieni. Williamsin voittokerroin 1,15 ei houkuttele, mutta kerroin Williamsin voitolle ilman erätappioita on jo hieman parempi 1,40.

Uskon Williamsin myös aloittavan hyvin ja pyrkimään ottamaan alusta asti luulot pois. Ehkä hän pystyy jopa voittamaan ensimmäisen erän menettämättä peliäkään, kuten semifinaalissa. Kerroin sille, että avauserässä pelataan alle 8,5 peliä, on jo mukava 2,25.

Onnea vedonlyöntiin, nauti ottelusta!

Unibetin tennisasiantuntija Goran Ivanisevic voitti urallaan 22 turnausta, mukaanlukien vuoden 2001 Wimbledonin. Ranskan avoimissa hän oli kahdesti nelinpelin finaalissa ja kolmesti kaksinpelin puolivälierissä.

Lyö vetoa Ranskan avointen naisten finaalista täällä!