Ranskan avoimet: Seppistä ei vastusta Almagrolle


Torstain vedoistani ei jäänyt paljon raportoitavaa, sillä sade teki selvää päivän ainoasta vihjeestäni. Fernando Verdascon ja Janko Tipsarevicin ottelun toteutuminen ei ollut lähelläkään, joten ottelu pelataan tänään puoliltapäivin Suomen aikaa. Veto on toki voimassa edelleen.

Eiliseltä jäi sään vuoksi paljon toisen kierroksen otteluita tälle päivälle. Lisäksi miehet pääsevät aloittamaan kolmatta kierrosta kahdeksan ottelun voimin.

Odotan Nico Almagron kukistavan Andreas Seppin melko selvästi, mikäli hän on toipunut lonkkavaivastaan. Ottelu alkaa noin kello 18 Suomen aikaa. Seppi on voittanut pelaajien kaksi edellistä yhteenottoa. Hän on kuitenkin pelannut viime aikoina massakentillä niin huonosti, että uskon Almagron kukistavan italialaisen ilman suuria ongelmia, kunhan vain on täydessä pelikunnossa.

Seppin tämänhetkisestä tasosta karua kieltään kertovat tappiot Yen-Hsun Lu'lle, Lukas Rosolille ja kahdesti Fabio Fogninille sekä viiden erän maratonottelut ennen voittoja Leonardo Mayerista ja Blaz Kavcicista. Edellisen ottelunsa loppuhetkillä Seppi näytti vielä tuskailevan toisen kätensä kanssa. Olen melko varma, että Almagro voittaa ottelun, ja hänen pitäisi myös pystyä voittamaan 5,5 pelin takamatkalta. Kerroin on 1,70.

Mielestäni myös Kevin Andersonilla on altavastaajana hyvä mahdollisuus Milos Raonicia vastaan. Jeremy Chardyn kerroin Jo-Wilfried Tsongaa vastaan on puolestaan näissä olosuhteissa aivan liian suuri.

Kotiyleisön toiveet kohdistuvat Gael Monfilsiin. Nousukuntoinen ranskalainen kohtaa Tommy Robredon. Ottelu on Monfilsille vaarallinen: jos ranskalainen ei ole varuillaan ja turvautuu vanhaan, passiiviseen kissa ja hiiri -pelityyliinsä, Robredo voittaa. Uskon kuitenkin, että Monfilsilla on tarpeeksi menovettä jäljellä.

Myös Robredo voi olla väsynyt pelattuaan edellisellä kierroksella viisi erää Igor Sijslingiä vastaan. Monfilsin on tiedostettava, että ottelusta voi tulla juuri sellainen pitkä väsytystaistelu, jollaista hän ei haluaisi pelata. Juuri siksi odotan Monfilsin aloittavan ryminällä ja voittavan ehkä kolmessa, mutta todennäköisesti neljässä erässä. Otan mielelläni peleihin Monfilsin voiton 1,5 erän takamatkalta kertoimella 1,70.

Marin Cilicin kerroin 1,23 ottelussa Viktor Troickia vastaan on liian alhainen. Troicki tekee asiat itselleen vaikeiksi, sillä hän ei osaa viedä eriä loppuun asti. Viimeksi Daniel Gimeno-Traveria vastaan Troicki joutui viiteen erään, vaikka ottelu oli lopetettavissa kolmessa tai neljässäkin erässä.

Troickin kerroin kiinnostaisi periaatteessa, sillä keskinäisten kohtaamisten erävoitot ovat menneet Cilicin eduksi vain 9-6. Pelaajat eivät ole kuitenkaan koskaan kohdanneet massalla, ja ottelusta voi tulla pitkä. Troicki ei auttanut omaa asiaansa Gimeno-Traveria vastaan. Tartun Cilicin 3-1-voitolle annettuun kertoimeen 3,75.

Parhaat vedot

Almagro (-5,5 peliä) voittaa Seppin, 1,70
Monfils (-1,5 erää) voittaa Robredon, 1,70
Cilic voittaa Troickin 3-1, 3,75

Lyö vetoa Ranskan avoimista täällä!