Ranskan avointen naisten turnaus: Erakovic kiusaa Stephensiä


Ranskan avointen naisten turnauksen osalta perjantai oli erinomainen päivä. Kolmesta vedostani kaikki osuivat.

Torstailta jäänyt vetoni osui, kun kokenut entinen huippupelaaja Fran Schiavone voitti Kirsten Flipkensin kolmessa erässä. Päivä vain parani, kun Varvara Lepchenko venytti ottelunsa Angelique Kerberiä vastaan kevyesti yli 20,5 pelin. Petra Cetkovska viimeisteli hyvän vedonlyöntipäivän voittamalla erän Roberta Vinciä vastaan.

Lauantaina pelataan vielä kolmatta kierrosta. Ykkösvalintani on veto Paula Ormaechean puolesta, kun hän kohtaa Bethanie Mattek-Sandsin. Mattek-Sands voitti edellisessä ottelussaan Na Li'n, minkä takia hänellä on selkeä alikerroin (1,38). Normaalioloissa amerikkalaisen kerroin näin hyvää vastustajaa vastaan olisi noin 1,70. Argentiinalainen on paljon parempi pelivalinta kello 14 Suomen aikaa alkavaan otteluun.

Ormaechea voitti pelaajien ainoan aiemman kohtaamisen, joka pelattiin viime vuonna Brysselissä massakentällä. Mattek-Sands ei välttämättä jatka voittokulkuaan yhtä helposti, kuin kertoimista voisi päätellä. Ormaechean voitto 4,5 pelin etumatkalta näyttää kelpo valinnalta kertoimella 1,70. Itse nappaan peleihin vielä isomman kertoimen ja uskon, että argentiinalainen voittaa yhden erän (1,85). En myöskään voi sanoa, etteikö Ormaechean voiton kerroin 3,00 houkuttelisi.

Kertoimet tuntuvat olevan hieman vinksallaan myös Marina Erakovicin ja Sloane Stephensin kohtaamisessa, jossa altavastaajan kerroin on 3,35. Erakovic pelasi hyvin voitokkaassa ottelussaan Dominika Cibulkovaa vastaan, eikä Stephens ole vielä joutunut tässä turnauksessa kunnon testiin. Erakovic voitti, kun pelaajat kohtasivat ensimmäisen ja ainoan kerran. Erakovicin erävoiton kerroin kelpaa vetoihin.

Parhaat vedot

Ormaechea (+1,5 erää) voittaa Mattek-Sandsin, 1,85
Erakovic (+1,5 erää) voittaa Stephensin, 1,87

Lyö vetoa Ranskan avoimista täällä!