US Open: Juzhnin ja Hewittin välillä eeppinen taistelu


Palstamme voittoputki US Openissa sai jatkoa. Kumpikin vihjeeni osui hyvällä kertoimella.

David Ferrer kesti eräpallot ja voitti Janko Tipsarevicin 3-1, mikä tiesi voittoa kertoimella 3,55. Philipp Kohlschreiber otti tarvittavan erävoiton Rafael Nadalia vastaan, mikä kotiutti vedon kertoimella 2,65.

Tiistaina Flushing Meadowsilla paketoidaan miesten neljäs kierros. Pelit alkavat kello 19.30 Suomen aikaa.

Lleyton Hewitt-Mihail Juzhni

Ottelu aiheutti varmasti kerrointenlaskijoille päänvaivaa. Hewitt on ollut keskinäisissä kohtaamisissa paljon vahvempi, mutta vastapainoksi hän on joutunut pelaamaan paljon pitkiä otteluita tässä turnauksessa.

Veikkasin viimeksi Juzhnin voittoa Tommy Haasista. Venäläinen pelasikin oikein hyvin alavireistä Haasia vastaan. Haasia saattoi tosin rasittaa jalkavamma.

Hewitt on voittanut kuudesta keskinäisestä kohtaamisesta viisi. Juzhnin on oltava todella kärsivällinen voittaakseen veteraanin. Paljon on kiinni Hewittin kunnosta, sillä voitto Juan Martin Del Potrosta irtosi vasta viiden erän päätteeksi. Siksi en lyö vetoa suoraan kummankaan voiton puolesta.

Povaan pitkää ottelua ja lyön peleihin yli 40,5 peliä (1,87). En usko kummankaan voittavan suoraan 3-0. Tiukka neljän erän vääntö riittänee vedon osumiseen.

Tomas Berdych-Stanislas Wawrinka

Myös tämä kahden hyvin toisensa tuntevan pelaajan välinen ottelu voi venyä pitkäksi. 11 kohtaamisesta Wawrinka on voittanut kuusi, Berdych viisi. Viidestä viime kohtaamisesta Wawrinka on kuitenkin vienyt neljä. Lisäksi kaksi edellistä kohtaamista kovalla alustalla ulkona on päättynyt sveitsiläisen voittoon, joten Wawrinkan voittokerroin 2,90 on melko suotuisa.

Näistä 11 ottelusta vain yksi on kuitenkin pelattu Grand Slam -turnauksessa. Sen Berdych voitti muutama vuosi sitten Melbournessa. Wawrinkan temperamentti voi aiheuttaa pettymyksen.

On outoa sanoa, että Berdychillä on henkinen yliote, mutta nykyään hän vaikuttaa pitävän pelinsä Wawrinkaa paremmin kasassa ratkaisuhetkillä. Pelaajien edellisessä kohtaamisessa viime vuonna Madridissa Berdych tosin hukkasi johtoaseman.

Wawrinka näytti edellisellä kierroksella haavoittuvaisuuttaan Marcos Baghdatisia vastaan. Wawrinkan henkinen kantti petti ja kyproslainen pääsi uudelleen peliin mukaan. Se oli käydä kalliiksi. Berdych on pelannut tähän asti vakuuttavan turnauksen. New Yorkin olosuhteet sopivat hänelle, jos tuulta ei oteta huomioon. Tuulikaan ei ole niin merkittävä ongelma sillä kentällä, jolla tämä ottelu pelataan. Peli on kyseisellä areenalla myös muita kenttiä nopeampaa, mikä sopii tshekille.

Uskon Berdychin neljän erän voittoon, jolle on tarjolla kaksi pelivaihtoehtoa: Berdych (-1,5 erää) kertoimella 1,75 tai Berdychin 3-1-voitto kertoimella 4,00.

Paras veto

Yli 40,5 peliä Juzhnin ja Hewittin välillä, 1,87
Berdych (-1,5 erää) voittaa Wawrinkan, 1,75

Lyö vetoa US Openista ja katso suoria lähetyksiä otteluista täällä!