Välieräparit selville Ranskan avoimissa


Jännitys Ranskan avoimessa tennisturnauksessa tiivistyy. Eilen aloitetut puolivälierät miesten ja naisten sarjoissa jatkuvat tänään. Kentällä nähdään muun muassa Rafael Nadal ja Novak Djokovic. Unibet tarjoaa tuttuun tapaan lisäjännitystä otteluihin pelikelpoisilla kertoimilla.

Moni ei uskonut, että kokenut kehäkettu Tommy Haas voisi puskea puolivälieriin Ranskassa, mutta niinhän siinä kuitenkin kävi. Tänään Haas joutuu kuitenkin todelliseen testiin, sillä puolivälieräparina kentälle kävelee itse Novak Djokovic.

Haas saa Unibetiltä voitolleen kertoimen 7,20, kun vastaavasti ennakkosuosikin sädekehällä operoiva Djokovic palauttaisi voitollaan panoksia kertoimella 1,10.

Miesten toisessa puolivälieräparissa palloa kyydittävät Rafael Nadal ja Stanislas Wawrinka. Myös tässä parissa ennakkosuosikkia ei tarvitse pitkään pohtia, se on nimittäin Nadal. Espanjalaisen voiton kerroin 1,05 ja Wawrinkan sokkivoiton puolestaan makean houkutteleva 11.

Mikäli Djokovic ja Nadal hoitavat hommansa – nähdään välierässä pallotaiturien odotettu kohtaaminen maailman tennisyleisön silmien edessä.

Naisten puolella nähdään hieman tasaisemmat puolivälieräottelut. Maria Kirilenkon voitto Viktoria Azarenkasta palauttaisi panoksia kertoimella 5,80, mutta riittääköhän neidon vauhti ja osaaminen sittenkään Azarenkaa vastaan?

Eero Tuominen

Jelena Jankovic yrittää hänkin varmasti tehdä kaikkensa Maria Sharapovaa vastaan, mutta kyllä tämä Sharapovan voitolta tuoksahtaa. Sharapovan voittokerroin 1,18 kertoo myös omaa kieltänsä neitokaisten välisestä asetelmasta.