Wimbledon: Goran Ivanisevicin vihjeet keskiviikolle


Kukaan ei ole vieläkään toipunut shokista Lontoon liepeillä.

Ensin Ranskan avointen mestari Rafael Nadal kompastui ensimmäiseen aitaan hävitessään maailmanlistalla sijalla 135 olevalle Steve Darcisille ja sitten aurinko ilmestyi taivaalle!

Vakavasti puhuen: Nadalin tappio oli tietysti yllätys. Darcisin puolesta on kuitenkin sanottava, että voitto oli ansaittu. Nadal ei koskaan saanut kunnon flow'ta päälle, ja suurin syy siihen oli se, ettei belgialainen antanut sen tapahtua. Darcis pelasi taktisesti täydellisen ottelun. Vaikka Nadal ei ollutkaan parhaimmillaan, Darcis pelasi viisaasti ja hyvin.

Nadalin putoamisen jälkeen miesten kaksinpelit ratkeavat kolmen miehen välillä, vaikka Roger Federer, Andy Murray ja Novak Djokovic eivät itse sitä myöntäisikään. En kuitenkaan usko yllätysvoittajaan. Nämä kolme pelaajaa ovat luokkaa muita vahvempia. Itse uskon tällä kertaa Djokovicin mestaruuteen. Hän pelaa loistavaa tennistä.

Jos muusta massasta etsitään yllättäjää, valintani on itselleni tuttu Marin Cilic, joka pelasi vakuuttavasti avausottelussaan Marcos Baghdatisia vastaan. Cilic on isokokoinen, vahva, kovasyöttöinen ja hyvävireinen (uskokaa pois). Kaavio on kuitenkin hänen kannaltaan hankala. Näyttää siltä, että Cilicin pitäisi voittaa Jo-Wilfried Tsonga neljännesvälierissä ja Murray puolivälierissä. Siitä tulee todella vaikeaa, mutta etenemme ottelu kerrallaan.

Keskiviikolle tarjolla on pari hyvää vetoa. Murray paketoi Yen-Hsun Lun kolmessa erässä jo pelkästään kotiyleisön tuen siivittämänä. Samoin Roger Federer selvittää Sergei Stahovskin tieltään ilman ylimääräistä hässäkkää. Murrayn ja Federerin 3-0-voitoista muodostuisi tuplaan kerroin 1,51.

Jos etsit korkeampia kertoimia, harkitse peleihin Radek Stepanekin ja Jerzy Janowiczin välistä ottelua, joka voi kääntyä kumpaan suuntaan tahansa. Janowicz on suosikki (kerroin 1,77), mutta Stepanek (2,02) on vihdoin toipunut loukkaantumisistaan. Lisäksi Stepanek on nurmella aina vaarallinen. Minulla on pieni kutina, että Stepanek voittaa tämän ottelun viidessä erässä. Kerroin tälle skenaariolle on 6,00.

Nauti tenniksestä, minä nautin mansikoista!

Goran Ivanisevic ylsi parhaimmillaan maailmanlistalla toiseksi. Hän voitti urallaan 22 turnausta, joista yksi oli vuoden 2001 Wimbledonin turnaus. Hän on Unibetin tennisasiantuntija.

Seuraa Goran Ivanisevicia Twitterissä!

Lyö vetoa Wimbledonista täällä!