Wimbledon: Puig saa tasoitusvedon Birnerovaa vastaan


Keskiviikko oli naisten turnauksessa loistava päivä, sillä kahdesta loppuun asti pelatusta vedostani molemmat olivat voitokkaita.

Alkupäivän tuplani Na Lin ja Kimiko Date-Krummin puolesta ei ollut missään vaiheessa vaarassa, vaikka Li menettikin hetkeksi keskittymisensä Simona Halepin saatua hoitoa vaivaansa avauserän jälkeen.

Madison Keys voitti Mona Barthelin juuri niin selvästi kuin odotinkin. Tasoitusvetoni osui ilman hädän päivää.

Siihen se ilo sitten päättyikin, sillä sade tuli ensimmäistä kertaa mukaan kuvioihin tämän vuden turnauksessa. Leikki jäi kesken ennen kuin Alison Riske ehti kentälle, joten se veto venyy tämän päivän puolelle.

Perjantaistakin voi tulla sateen sotkema päivä, mutta toivottavasti ohjelmaan kuuluu edes jonkin verran tennistä.

Edessä on monille pelaajille suuri päivä. Monet osallistujat ovat ensimmäistä kertaa Wimbledonin kolmannella kierroksella.

Tähän joukkoon kuuluvat muun muassa Monica Puig, Iva Birnerova, Karin Knapp, Michelle Larcher de Brito, Jekaterina Makarova, Eugenie Bouchard, Vesna Dolonc ja Alize Cornet.

Puigilla on hyvät mahdollisuudet selkeäänkin voittoon Birnerovasta. Tämä ei ole erityisen hyvä pelaaja, ja kantaa tällä hetkellä lisäksi isoa sidettä jalassaan. Birnerovan ja Lesia Tsurenkon välinen ottelu oli tasoltaan melko huono. Katsoin myös Puigin ottelun, joka oli paljon kovempitasoinen.

Pidän Puigin pelistä. Uskon hänen olevan liian vahva Birnerovalle, mikä tietää tasoitusvetoa puertoricolaisen puolesta. Puigin voitto 3,5 pelin takamatkalta menee kupongille.

Petra Kvitovasta on yhtäkkiä tullut turnauksen kakkossuosikki. Hän painii kuitenkin jalkavaivan kanssa, eikä hän ole päässyt vähään aikaan huipputasolleen.

Hänen vastustajansa Makarova on tehokas nurmipelaaja missä vain muualla paitsi Wimbledonissa. All England Clubin hitaat ruohot ovat aiheuttaneet Makarovalle vaikeuksia. Silti hän pystyi voittamaan Garbine Muguruzan ja etenemään ensimmäisen kerran kolmannelle kierrokselle.

Pelaajat ovat kohdanneet kahdesti Eastbournen ruoholla, joka on nopeampi ja liukkaampi kuin Wimbledonin alustat. Kumpikin on voittanut näistä otteluista yhden. Mittelöstä tulee tiukka, tasainen ja todennäköisesti pitkä.

Yli 22,5 pelin kerroin on 1,92. Ottelu ratkennee todella pieniin asioihin, jos Kvitova vain on pelikunnossa ja edes lähellä täyttä kuntoaan.

Myös Camila Giorgin kerroin 2,35 kiinnostaa ottelussa Marion Bartolia vastaan. Sama pätee Petra Cetkovskaan (2,30) Sloane Stephensiä vastaan.

Katsoin sekä Bartolin että Stephensin ottelut keskiviikkona, ja kummankin esitys oli vähän mitä sattuu. Erityisesti pidän Cetkovskasta, joka ei ole tehnyt tässä turnauksessa virheitä sen enempää karsinnoissa kuin pääturnauksessakaan.

Voitot Donna Vekicistä ja Caroline Wozniackista kertovat Cetkovskan pätevyydestä ruoholla. Stephens vei pelaajien viimevuotisen kohtaamisen Wimbledonissa, joten revanssihalukin on kova.

Cetkovskan (ja jossain määrin myös Giorgin) kohdalla olen huolissani terveystilanteesta. Tshekkipelaajalla oli teippiä polvessaan ja reidessään, joten en lyö vetoa ennen ottelua. Liveveto on kuitenkin vaihtoehto, jos Cetkovska näyttää olevan hyvässä kunnossa.

Parhaat vedot

Puig (-3,5 peliä) voittaa Birnerovan, 1,62
Yli 22,5 peliä Kvitovan ja Makarovan välillä, 1,92

Lyö vetoa turnauksesta täällä!