Wimbledonin miesten turnaus: Sijsling aivan liian kova haaste Kuznetsoville


Wimbledonin miesten turnauksen maanantai jää kirjoihin yhtenä ikimuistoisimmista, sillä Rafael Nadal kärsi shokkitappion Steve Darcisille ja putosi.

Ex-mestari näytti taas kärsivän polvivaivoista. Hän ei ajoittain pystynyt kunnolla liikkumaan. Nadalin jalat näyttivät olevan pulteilla kiinni maassa. Belgialainen puolestaan pelasi loistavasti.

Vetojeni suhteen päivä meni vähän niin ja näin. Epäonneakin oli; harkistin Lleyton Hewittin otteluun kahta vetoa ja valitsin sen, joka ei osunut. Tuplani sen sijaan osui, kun Marin Cilic ja Mihail Juzhni voittivat ilman erätappioita.

Jevgeni Donskoin surkea alku John Isneriä vastaan vei mahdollisuudet voittoon. Donskoi kärsi pari tappiota tie breakissa ja hävisi lopulta kolmessa erässä.

Tiistaina kentillä nähdään tähdistä Novak Djokovic, Juan Martin Del Potro, Tomas Berdych ja David Ferrer. Heistä Djokovic ja Berdych kohtaavat vastustajat, joiden kanssa voi olla luvassa vaikeuksia.

Toisensa kohtaavat Kevin Anderson ja Olivier Rochus ovat kumpikin loukkaantuneita. James Blake ei viihdy nurmella. Ivan Dodigilla on mahdollisuutensa Philipp Kohlschreiberia vastaan, mutta kroatialainen ei ole pärjännyt aiemmin Wimbledonissa.

Aljaz Bedene voittanee Leonardo Mayerin. Jesse Levinellekään ei pitäisi tulla ongelmia Guido Pellaa vastaan. Pella on nurmikentillä aivan pihalla.

Esimerkiksi Luke Bambridgen ja Dan Evansin kaltaiset pelaajat ovat jo kukistaneet Pellan tämän nurmikauden aikana. Levine on varmasti onnensa kukkuloilla arvontatuloksen johdosta. Peleihin kanadalaisen 3-0-voitto kertoimella 1,60.

Philipp Petzhner on tuskaillut olkapäänsä kanssa viime aikoina. Siksi hän ei saa luottamustani ottelussa Michal Przysieznyä vastaan. Ryan Harrisonin ja Jeremy Chardyn sekä Denis Istominin ja Andreas Seppin väliset ottelut näyttävät puolestaan vaarallisilta veikattavilta.

Igor Sijslingin ja Alex Kuznetsovin välinen kamppailu sen sijaan kiinnostaa. Uskon, että hollantilainen pystyy voittamaan 5,5 pelin takamatkaltakin. Hän on toipunut sairaudestaan, joka pakotti keskeyttämään viime viikon Rosmalenin turnauksen.

Kuznetsov lyö mielellään kovaa pompun kautta, mutta hän ei ole siinä kovinkaan hyvä. Hän on voittanut nurmella pääturnauksen ottelun viimeksi vuonna 2007. Sijsling pärjäisi kovempaakin vastustajaa vastaan, joten lyön tasoitusvedon hänen puolestaan.

Michael Llodra lienee liian vahva Jarkko Niemiselle, joka joutui käymään sairaalassa viime viikolla Eastbournessa hävittyään Feliciano Lopezille. Llodran kerroin 1,55 on kuitenkin turhan matala. Paremman vaihtoehdon tarjoaa Andreas Haider Maurerin voitto Go Soedasta (2,70).

Haider Maurer pystyy pelaamaan nurmella hyvinkin, mutta häntä ei aina satu kiinnostamaan. Mielestäni hänelle on kuitenkin laitettu selvä ylikerroin. Soeda on pelannut paljon nurmella, mutta voittanut alustalla vain kolme ATP-tason ottelua koko urallaan.

En oikein tiedä, kuka on keksinyt Soedan kertoimen 1,45. Minun papereissani asetelma on lähes 50/50, joten Haider Maurer saa pelin.

Parhaat vedot

Levine voittaa Pellan 3-0, 1,60
Sijsling (-5,5 peliä) voittaa Kuznetsovin, 1,75
Haider Maurer voittaa Soedan, 2,70

Lyö vetoa miesten turnauksesta täällä!