Wimbledonin naisten turnaus: Keys kukistaa Barthelin


Onko Wimbledonissa koskaan nähty keskiviikon kaltaista päivää?

Katselin pää pyörällä, kun vetäytymisiä, keskeytyksiä ja suuryllätyksiä tuli toistensa perään sekä miesten että naisten puolella. Seitsemän entistä maailmanlistan ykköstä putosi.

Turnauksen järjestävän All England Clubin oli jopa julkaistava tiedote, joka kiisti kenttien olevan vaarallisia. Maria Sharapova, Viktoriya Azarenka, Ana Ivanovic, Jelena Jankovic, Caroline Wozniacki, Lucie Safarova ja Sorana Cirstea joko hävisivät tai vetäytyivät keskiviikon aikana.

Se kelpasi kuitenkin oikein hyvin niille, jotka tarttuivat eilisiin vinkkeihini. Kaikki vedot osuivat kertoimilla 3,10, 1,68 ja 1,75.

Show'n tähti oli Petra Cetkovska, joka nöyryytti Wozniackia häviämällä koko ottelussa vain neljä peliä. Sloane Stephens sen sijaan sai vedonlyöjien hien nousemaan pintaan. Lopulta kolmas erä päättyi Stephensin eduksi 8-6. Garbine Muguruza voitti yhden erän, mikä riitti kotiuttamaan tasoitusvetomme.

Torstai ei mitenkään voi olla yhtä erikoinen päivä kuin keskiviikko oli. Lyön peleihin alkupäivän tuplan, jossa luottoa saavat Na Li ja Kimiko Date-Krumm. Kertoimeksi muodostuu noin 2,07.

Na Li kohtaa hyvävireisen Simona Halepin, mutta romanialainen on eittämättä väsynyt pelattuaan kaksi ja puoli viikkoa tennistä yhtä soittoa. Tässäkin turnauksessa hän urakoi heti avauskierroksella kolme erää.

Halep on pelannut loistavasti ja voittanut kaksi turnausta putkeen, mutta häneltä loppunee bensa, ellei Li tee tukuttain helppoja virheitä. Lin kerroin 1,48 kelpaa minulle.

Date-Krumm kohtaa Alexandra Cadantun. Hänen voittonsa loukkaantuneesta Tamira Paszekista paransi japanilaisen kertoimia, mutta voitto oli Cadantun uran ensimmäinen nurmikentällä. Kokenut Date-Krumm antanee vastustajalleen oppitunnin nurmipelaamisesta, jos vain on täydessä kunnossa. Omien sanojensa mukaan hän on sitä.

Laura Robsonin kerroin Mariana Duque-Marinoa vastaan on todella alhainen. Epätasaisen britin kerroin on järkyttävän huono 1,17. Dugue-Marino on hyvinkin pätevä pelaaja. Kolumbialaisen voitto 5,5 pelin tasoituksella on harkitsemisen arvoinen peli.

Erityisesti sytyn kuitenkin Madison Keysin mahdollisuuksista Mona Barthelia vastaan. Uskon, että Keys pystyy jättämään vähän hajurakoakin.

Nuori jenkki pelaa hyvin nurmella. Keysin iso syöttö ja lyönnit pompun kautta ovat liikaa heikolle Barthelille, jonka puolustuspeli nurmella herättää paljon kysymyksiä.

Keysin voitto 2,5 pelin takamatkalta menee peleihin.

Lisäksi kannattaa ottaa pieni riski nurmipelejä rakastavan Alison Risken puolesta. Hän on altavastaaja Urszula Radwanskaa vastaan.

Riske on voittanut Radwanskan ruoholla ennenkin. Nyt, kun amerikkalainen pystyy voittamaan myös muualla kuin suosikkiturnauksessaan Birminghamissa, hän voi hyvinkin viedä ottelun nimiinsä.

Parhaat vedot

Na Lin ja Date-Krummin voitot tuplaan, 2,07
Keys (-2,5 peliä) voittaa Barthelin, 1,70
Riske voittaa Radwanskan, 2,12

Lyö vetoa Wimbledonin naisten turnauksesta täällä!