Eastbournen WTA-turnaus: Paszek taas Wozniackin peikkona


Sade häiritsi maanantaita sekä Eastbournessa että Rosmalenissa. Vetojemme kannalta päivä oli pettymys.

Vetoni Dominika Cibulkovaa vastaan oli erittäin lähellä tuottaa voiton kertoimella 3,75. Lourdes Dominguez-Lino syötti kaksi ottelupalloa ja johti viimeisen erän tie breakia 3-0, muttei pystynyt viemään hommaa loppuun.

Marion Bartoli pelasi parasta tennistään pitkään aikaan ja voitti Flavia Pennettan. Andrea Hlavackovan esitys Lauren Davisia vastaan oli puolestaan suuri pettymys.

Turnauksesta sai lähteä myös Ana Ivanovic. Heather Watson sen sijaan selvitti avausottelunsa Varvara Lepchenkoa vastaan.

Tiistain tarjonta kiinnostaa varmasti niitä, jotka hakevat suuria kertoimia. Kentillä nähdään monia pienen kertoimen saaneita ennakkosuosikkeja, joille voi olla luvassa hankaluuksia. Esimerkiksi käy Na Li, jonka kerroin Alize Cornetia vastaan on vain 1,15. Li on aiemminkin ollut vaikeuksissa tässä turnauksessa.

Kiinalaispelaaja ei ole koskaan jatkanut Eastbournessa toista kierrosta pidemmälle. Hän on ollut mukana turnauksessa neljästi. Nurmella hän on muutenkin usein hävinnyt selvänä ennakkosuosikkina.

Li on voittanut ruoholla kahdesti peräkkäin viimeksi vuonna 2010. Myös Cornet on tosin surkea ruoholla. Taannoin hän muun muassa hävisi yhdeksän nurmipeliä putkeen.

Vielä haavoittuvaisempi on Caroline Wozniacki. Hän kohtaa viime kauden Wimbledonin avauskierroksen uusinnassa Tamira Paszekin, joka on Eastbournen turnauksen hallitseva mestari.

Paszek on ollut jo pitkään todella alavireinen. Hänen pitäisi ehdottomasti pystyä puolustamaan vuoden takaisia ranking-pisteitään, joten paluu Eastbourneen voi olla juuri oikeanlainen piristysruiske.

Itävaltalaisen nurmikausi ei ole tähän mennessä mennyt suunnitelmien mukaan. Vedonlyöjät odottavatkin Paszekilta elonmerkkejä, joita ei olla vielä nähty. Tänään asia voi muuttua, vaikka Paszek onkin ottanut tavakseen päästää johtoasemia käsistään. Paszekin voitto 1,5 erän etumatkalta on hyvä poiminta.

Viime vuoden vastaavan turnauksen finaalissa Paszek voitti Angelique Kerberin. Jälkimmäisen avausottelu arvoituksellista romanialaista Sorana Cirsteaa vastaan voi osoittautua vaikeaksi.

Cirstea murskasi Kerberin keväällä Miamin kovalla alustalla. Cirstean päivän kunnosta ei koskaan tiedä, joten otteluun voi kokeilla livevetoa tai Cirstean voittoa suurella kertoimella 3,85.

Petra Kvitova pelaa myös tänään. Hänen pitäisi olla liian vahva Monica Niculseculle, joka on voittanut urallaan viiden vuoden yrittämisen jälkeenkin vain neljä pääturnauksen ottelua nurmella.

Ykkössijoitettu Aga Radwanska voi myös joutua tekemään päivätyön voittaakseen Jamie Hamptonin. Uskon viime vuoden Wimbledon-finalistin hoitavan silti hommansa, joten hän ja Kvitova muodostavat tämän päivän yhdistelmävedon kaksi ensimmäistä osaa. Triplan täydentää Tsvetana Pironkova, jonka ei pitäisi joutua ongelmiin Irina-Camelia Begua vastaan. Yhdistelmän kertoimeksi tulee 2,20.

Briteistä kehissä ovat Laura Robson, Elena Baltacha ja Johanna Konta. Viimeksimainitulla on hyvät mahdollisuudet Su-Wei Hsiehiä vastaan kello 13 Suomen aikaa alkavassa ottelussa.

Hsieh on sairastellut viime aikoina, joten nurmikentillä hyvin viihtyvä Konta saa pelin.

Parhaat vedot

Paszek (+1,5 erää) voittaa Wozniackin, 1,85
Kvitova, Radwanska ja Pironkova voittavat (tripla), 2,20
Konta voittaa Hsiehin, 2,30

Vedonlyönti ja suoria lähetyksiä otteluista täällä!