Marseillen ATP-turnaus: Benneteau kukistaa Janowiczin kotiyleisönsä edessä


Keskiviikon kahdesta vedostani toinen osui, kun Ernests Gulbis sai juuri ja juuri pidettyä antamastamme 1,5 erän etumatkasta kiinni Tomas Berdychiä vastaan.

Gulbis hävisi tasaisen avauserän, mutta johti toista erää 4-3. Berdych kuitenkin tasoitti ja Gulbis hukkasi vielä tie breakissakin 6-4-johdon. Latvialainen vei kuitenkin lopulta tie breakin 12-10. Hänen voittonsa tuli tarpeeseen, sillä Somdev Devvarman ei pystynyt voittamaan erää aiemmassa ottelussa Bernard Tomicia vastaan.

Viime yönä Memphisissä sisäkenttien kuningas Milos Raonic hävisi nuorelle jenkille Jack Sockille. Sockin kerroin voitolle viime vuoden finalistista oli noin 4,74.

Tänään Marseillen toisella kierroksella nähdään Janko Tipsarevic, jonka ottelu vaarallista Dmitry Tursunovia vastaan voi olla vaikeampi kuin Tipsarevicin voittokerroin 1,28 antaa ymmärtää. Venäläinen on aiemminkin aiheuttanut Tipsarevicille ongelmia. Ottelu voi olla nelossijoitetulle hankala, varsinkin jos tämän motivaatio ei ole tapissa.

Michael Llodran haaveet voitosta Juan Martin Del Potroa vastaan eivät myöskään ole tuulesta temmattuja. Ottelun kulku riippuu paljon siitä, miten peli maistuu viime viikolla Rotterdamin turnauksen voittaneelle Del Potrolle. Hän on aiemminkin voittanut peräkkäisiä turnauksia, mutta Llodra on elementissään juuri näissä olosuhteissa. Llodra myös voitti Delpon sisäkentällä viime kauden lopussa.

Ykkössuosikkini vetoihin on kuitenkin Julien Benneteaun voitto Jerzy Janowiczista illan pääottelussa kertoimella 1,82.

Kaksikko ei ole koskaan aiemmin kohdannut kiertueella. Benneteau on tällä hetkellä hyvässä vireessä, kun taas Janowicz ei vakuuta. Hänen ainoa meriittinsä viime ajoilta on voitto epätasaisesta Lukas Rosolista. Janowicz ei ole vielä tehnyt mitään osoittaakseen, että miehen viimevuotisessa onnistumisessa Bercyssä oli kyse mistään muusta kuin loppukauden onnenkantamoisesta.

Benneteau on paremmassa vireessä ja laadukkaampi pelaaja. Lisäksi hän pelaa kotiyleisönsä edessä, joten tällä kertoimella ranskalainen saa pelin.

Paras veto: Benneteau voittaa Janowiczin, 1,82

Lyö vetoa ATP-turnauksista täällä!