Miesten tennis: Rosolille ja Janowiczille pitkä iltapuhde


Viikon ATP-pelit Sao Paulossa päättyivät kummallisella tavalla, kun David Nalbandianin surkea esitys kaatoi suosittelemani vedon. Rafael Nadal ei ollut parhaalla tasollaan, mutta argentiinalainen oli umpisurkea. Siitä huolimatta Nalbandian pääsi toisessa erässä 3-0-johtoon.

Valitettavasti hän lopetti pelaamisen siihen, hävisi kuusi peliä peräkkäin ja ojensi mestaruuden Nadalille. Palkintoseremoniassa Rafa tosin pudotti pyttynsä. Se oli todella outo ja siten sopiva lopetus oudolle viikolle. Suurin osa pelaajista piti kenttiä erittäin huonoina.

Tällä viikolla Buenos Airesissa pelataan ATP 250 Copa Clara -turnaus. Yhdysvalloissa huomio keskittyy Memphisissä sisäkentillä pelattavaan ATP 500 -turnaukseen. Euroopassa pelataan Open 13 -sisäturnaus Marseillessa.

Ranskassa avauspäivä maanantai on melko hiljainen, mutta Lukas rosolin ja Jerzy Janowiczin kohtaamisesta voi löytyä pelattavaa. Ottelu alkaa Suomen aikaa kello 19.30.

Janowicz nousi pinnalle viime kauden lopussa Bercyssä, mutta sittemmin hän on ollut pettymys. Viime viikolla Rotterdamissa hän hävisi suorissa erissä Victor Hanesculle, jota vastaan Janowicz oli suosikki kertoimella 1,30. Rosolkaan ei ole tehnyt juuri mitään voitettuaan Rafael Nadalin Wimbledonissa, mutta ainakin hän selvisi Zagrebissa puolivälieriin.

Kummankaan itseluottamus ei ole huipussaan. Kumpikaan ei ole myöskään kovin hyvä palauttamaan syöttöjä, joten ottelu voi hyvinkin ylittää 21,5 pelin rajan (kerroin 1,55).

Ottelussa tullaan näkemään paljon ässiä ja vielä enemmän pakottamattomia virheitä. Luvassa voi olla viihdyttävä ottelu, mutta olen yllättynyt, jos kumpikaan selviää urakasta alle 21 pelissä.

Paras veto: Yli 21,5 peliä Rosolin ja Janowiczin välillä, 1,55.

Lyö vetoa viikon ATP-turnauksista täällä!