Qatarin WTA-turnaus: Lepchenko tuplaa rahasi


Tämänvuotisen WTA-kiertueen seitsemäs viikko alkoi hyvin, sillä vetomme ei olisi voinut osua helpommin.

Simona Halep kukisti Olga Govortsovan 6-1, 6-0 ja tarvitsi temppuun vain 51 minuuttia.

Halep oli alusta asti hyvä. En ole aikoihin nähnyt yksipuolisempaa kamppailua. Govortsova oli huono ja teki ison läjän virheitä, mutta niistä monet johtuivat Halepin erinomaisesta suorittamisesta.

Tiistaina Dohassa on kiireinen päivä, joka tarjoaa hyviä kertoimia.

Itse luotan Varvara Lpechenkoon, joka kohtaa Klara Zakopalovan noin kello 15 Suomen aikaa.

USA hävisi Italialle viime viikolla Fed Cupissa 2-3, mutta Lepchenko loisti kotimaansa väreissä. Hän voitti Sara Erranin ja Roberta Vincin näiden omalla takapihalla. Ennen tätä kautta hän ei ole yltänyt kovin erikoisiin tuloksiin. Siksi hänen kertoimensa liikkuukin tänään 2,00:n tietämillä.

Tosiasia on, että Lepchenkolla on ollut tämän vuoden kiertueella huonoa arpaonnea. Sydneyssä hän kohtasi ensimmäisellä kierroksella Serena Williamsin, Brisbanessa avausvastustaja oli Jekaterina Makarova. Melbournessa vastaan tuli hyvävireinen Elena Vesnina.

Tiistainenkin ottelu on vaikea, mutta Zakopalova oli surkea edellisessä ottelussaan Carla Suarez Navarroa vastaan Pariisin sisäkentällä. Tyypilliseen tapaansa pelaaja on ollut tasaisen epätasainen tällä kaudella.

Viime kaudella hän hävisi 11 avauskierroksen otteluaan, mikä kertoo siitä, että Zakopalova on haavoittuvainen turnausten alkuvaiheissa. Myöskään itseluottamus ei voi olla huipussaan Pariisin esityksen jälkeen.

Zakopalova on hävinnyt seitsemän kymmenestä edellisestä ottelustaan vasenkätisiä pelaajia vastaan. Siirtyminen savelta kovalle alustalle voi syödä Lepchenkon tehoja, mutta amerikkalainen pelasi viime vuonna Dohassa hyvin ja ylsi kolmannelle kierrokselle.

Zakopalova hävisi viime vuonna ensimmäisellä kierroksella sekä Dohassa että Dubaissa. Kokonaisuus huomioiden Lepchenko ansaitsee pelin.

Päivän veto: Lepchenko voittaa Zakopalovan, 2,00

Lyö vetoa turnauksesta täällä.