Rotterdamin ATP-turnaus: Del Potro saa pelin tasoituksellakin


Martin Klizan kotiutti vetomme torstaina ilman ongelmia, kun hän ei antanut Igor Sijslingille erääkään.

Klizanin kerroin 2,40 näytti anteliaalta ja sitä se olikin. Bratislavalainen vei ottelun kotisuosikkia vastaan numeroin 6-2, 6-4.

Klizan saa palkinnoksi uuden iltaottelun, tällä kertaa Gilles Simonia vastaan. Ennen sitä Grigor Dimitrov ja Marcos Baghdatis kohtaavat noin 13.30 Suomen aikaa alkavassa ottelussa, jossa over-vedoille tulee käyttöä.

Kaksikko on ennakkoon ajateltuna tasainen, mikä on nähty myös aiemmissa keskinäisissä kohtaamisissa. Yli 22,5 pelin kerroin 1,70 näyttää hyvältä poiminnalta.

Myöhemmin Juan Martin del Potro kohtaa Jarkko Niemisen. Argentiinalaisen voitto 3,5 pelin takamatkalta on sen ottelun ykköspoiminta.

Suomalainen on parhaimmillaan sisäkentillä, mutta hänen pelistään puuttuu tietty voima, jolla Delpolle tuotetaan vaikeuksia. Del Potro joutui eilen tekemään ison työn latvialaista Ernests Gulbisia vastaan.

Niemisen kakkossyöttö on toisinaan todellista tykinruokaa. Jopa Matthias Bachingerin kaltainen pelaaja pystyi hyödyntämään sitä eilen niinä harvoina kertoina, kun oikeasti yritti.

Nieminen voitti Bachingerin niukasti, mutta en usko Del Potron joutuvan yhtä isoihin vaikeuksiin.

Pelaajat ovat kohdanneet neljä kertaa, eikä Nieminen ole ollut lähelläkään edes erävoittoa.

Odotettavissa on Del Potrolle selkeä voitto Rotterdamin hitaalla alustalla. Jos argentiinalainen on edes lähellä parastaan, en näe Niemisellä juuri mahdollisuuksia.

Paras veto: Del Potron voitto Niemisestä -3,5 pelin tasoituksella, 1,53

Lyö vetoa turnauksesta täällä.