Tennis: Mathieu kaataa Tursunovin Münchenissä


Sunnuntaina lunastimme jälleen voittoja, kun Nico Almagron hyvä alku Barcelonan finaalissa toi rahaa pelitilille jo avauserässä. Almagro meni 3-0-johtoon ja ylitti lopulta niukasti hänelle antamamme neljän pelin tasoituksen avauserässä Rafael Nadalia vastaan. Myös ne, jotka tarttuivat vihjeeseeni Bukarestin finaalista (Lukas Rosolin voitto 2,5 pelin takamatkalta), tekivät rahaa finaalipäivänä.

Tällä viikolla ATP-kiertue jatkaa Portugaliin ja Saksaan ATP 250 -turnausten merkeissä. Maanantaina pelataan kahdeksan avauskierroksen ottelua vedonlyöntipäivän piristykseksi.

Otan riskin ja veikkaan Paul-Henri Mathieun vievän voiton, kun hän iskee Münchenissä yhteen Dmitri Tursunovin kanssa. Ottelu alkaa Suomen aikaa noin kello 14.30. Ranskalainen on menettänyt itseluottamuksensa ajauduttuaan tällä kaudella jälleen loukkaantumissumaan. Hän lopetti kuitenkin viime vuoden hyvin ja ylsi Baselissa semifinaaliin saakka.

Mathieu ei ole vielä voittanut otteluakaan tämän vuoden ATP-kiertueella. Hänellä on kuitenkin aivan kelpo mahdollisuus kirouksen murtamiseen nyt, kun alusta on Mathieulle suotuisa ja vastustaja on kerrointenlaskijoiden yliarvostama. Jälkimmäinen fakta johtuu siitä, että Tursunov kukisti David Ferrerin viime viikolla Barcelonassa. Tursunov on kuitenkin savikentillä harvinainen vierailija, ja hänen voittonsa hampaattomasta Ferreristä oli valtava yllätys. En olisi ollenkaan varma, kannattaako Tursunovin kertoimeen 1,57 tarttua ketään maailmanlistalla sadan parhaan joukossa olevaa pelaajaa vastaan, jos ottelu pelataan savikentällä. Tursunov voi olla tähän tilanteeseen juuri oikea vastustaja Mathieulle.

Mathieu kärsi samanlaisen seitsemän ottelun tappioputken myös vuonna 2010, mutta hän on liian hyvä pelaaja rämpiäkseen pitkiä jaksoja. Kurjuusputki voi hyvinkin päättyä tänään.

Paras veto: Mathieu voittaa Tursunovin, 2,35.

Vedonlyönti ja ottelut suorana täällä!