WTA-kiertue: Rusista ei vastusta Torro-Florille


WTA-kiertuetta pelataan tällä viikolla Ruotsissa ja Itävallassa kahden kansainvälisen turnauksen merkeissä. Båstadin Collector Swedish Openin suurin tähti on Serena Williams. Nürnberger Gastein Ladies 2013 -turnaus puolestaan on melko matalan profiilin tapahtuma, jonka suurin tähti on maailmanlistan sijalla 30 oleva Mona Barthel.

Barthel pelaa tänään ja on kertoimella 1,07 ylivoimainen suosikki maailmanlistan sijalla 235 olevaa USA:n Chiara Sollia vastaan. Vielä vähemmän ongelmia tulee Maria-Teresa Torro-Florille, joka kohtaa surkean Arantxa Rusin noin kello 14 Suomen aikaa.

Rusin surullisenkuuluisa tappioputki WTA-kiertueella on nyt 18 ottelun mittainen. Viime viikolla hän hävisi haastajatasolla Sandra Romalle, joka on WTA-listalla sijalla 475. Rusin kerroin ottelussa oli 1,13. Rus itse on pudonnut listalla sijalle 22. Torro-Flor on voittanut hänet tänä vuonna massakentällä kahdesti häviämättä erääkään. Niin tapahtunee tänäänkin. Kerroin on 1,55.

Båstadissa tartun Alla Kudrjatsevan kertoimeen 1,80 ottelussa WTA-listna sijalla 230 olevaa Arantxa Parra-Santonjaa vastaan. Ottelu alkaa noin kello 18 Suomen aikaa.

Venäläinen on voittanut vuoden molemmat keskinäiset kohtaamiset häviämättä erääkään. Itse asiassa Parra-Santonja voitti WTA-tason ottelun viimeksi kaksi vuotta sitten. Hän ei ole edes pelannut WTA-kiertueen ottelua yli vuoteen. Suurin osa siitä ajasta on mennyt karsintoihin, joissa ei ole tullut menestystä.

Pari viikkoa sitten Kudrjatsevan vasemman reiden ympärillä oli varsin suuri side Wimbledonin harjoituskentillä. Hän kuitenkin pelasi hyvän ruohokauden ja kukisti tämän illan vastustajansa lisäksi Kimiko Date-Krummin ja Heather Watsonin. Kudrjatseva on liian kova haaste Parra-Santonjalle.

Parhaat vedot

Torro-Flor (1,5 erää) voittaa Rusin, 1,55
Kudrjatseva voittaa Parra-Santonjan, 1,80

Vedonlyönti ja ottelut suorina lähetyksinä täällä!