WTA-kiertue: Schmiedlova pudottaa Scheepersin


WTA-kiertueen 29. viikko ei alkanut kannaltamme hyvin. Kun Arantxa Rus alkaa kaataa vetojasi, tiedät olevasi epäonninen.

Hollantilainen on pelannut surkean kauden, mutta onnistui silti voittamaan Maria-Teresa Torro-Florin, joka oli edellisissä kohtaamisissa antanut Rusille kaksi todellista selkäsaunaa. Rus voitti ottelun ensimmäistä kertaa sitten elokuun 2012.

Torro-Flor oli surkea suurimman osan ottelusta. Vetojemme kohdalla sama meininki jatkui myöhemmin, kun Alla Kudrjatseva hävisi Arantxa Parra-Santonjalle, vaikka voitti enemmän pisteitä ottelussa. Parra-Santonja ei ennen eilistä ollut voittanut WTA-kiertueen ottelua kahteen vuoteen.

Tiistaina Båstadissa pelataan 10 ja Bad Gasteinissa 11 ottelua.

Itävallassa ensimmäisenä silmään pistää Chanelle Scheepersin ja Karolina Anna Schmiedlovan kohtaaminen, joka alkaa Suomen aikaa noin kello 13.

Scheepers ylsi viime viikolla Budapestissa semifinaaliin, mutta hän on todella epätasainen eikä koskaan pelaa kahta hyvää turnausta peräkkäin.

Itse asiassa aina, kun Scheepers on päässyt WTA-turnauksessa vähintään puolivälieriin, hän on pudonnut seuraavassa turnauksessa kahdella ensimmäisellä kierroksella.

Yleensä lähtö on tullut jo ensimmäisellä kierroksella. Schmiedlovalla on erinomainen mahdollisuus jatkaa eteläafrikkalaisen kurjaa putkea. Schiedlova on nimittäin esittänyt viimeisen parin viikon aikana hyviä otteita hieman alemman tason turnauksissa.

Scheepersin tapoihin kuuluu myös, että kun hän häviää, se tapahtuu nopeasti. Hän on hävnnyt tällä kaudella 16 ottelua eikä ole voittanut niissä erääkään. Schmiedlovan 2-0-voiton kerroin 2,65 saa siis pelin. Myös under-vedot ovat kokeilemisen arvoisia.

Serena Williams pelaa tänään ensimmäisen ottelunsa Båstadissa noin kello 14.30 Suomen aikaa. On erittäin epätavallista nähdä Williams massakentillä tähän aikaan vuodesta. Yleensä hän suuntaa Wimbledonin jälkeen Stanfordiin. En siis keksi rahan lisäksi mitään muuta syytä, miksi hän on mukana Båstadissa. On ehdottomasti syytä pohtia, onko Williams täydellä motivaatiolla mukana.

Williams kohtaa Sesil Karatantchevan, joka hävisi viime viikolla massalla Simona Halepille 3-6, 0-6. Ottelusta tulee Williamsille todennäköisesti helppo, vaikka tähti ei olekaan pelannut massakentillä Ranskan avointen jälkeen. Williamsin 8,5 pelin tasoitus (2,15) on harkitsemisen arvoinen veto.

Kummassakin turnauksessa nähdään tänään paljon tuntemattomia pelaajia, joten vedonlyöjillä on monta miinaa väistettävänään. Kun Rus alkaa voittaa otteluita, ollaan vaarallisilla vesillä. Yksi veto saa siis luvan riittää tänään.

Paras veto: Schmiedlova voittaa Scheepersin 2-0, 2,65

Vedonlyönti ja ottelut suorina lähetyksinä täällä!