WTA-tennis: Erakovic saa revanssinsa Zahlavova-Strycovaa vastaan


Challenge Bell -turnaus jatkuu Quebecissä tiistaina viimeisillä ensimmäisen kierroksen otteluilla ja toisen kierroksen avauksella.

Ohjelmassa on kuusi ottelua, jotka kaikki vaikuttavat ennakkoon tasaisilta. Pelit polkaistaan käyntiin kello 19 Suomen aikaa.

Eugenie Bouchard-Sofia Arvidsson

Kanadalaisen naistenniksen kultatyttö Bouchard sai turnausjärjestäjiltä ylimääräisen päivän aikaa kuntouttaa reisivammaansa. Hän pelaa avauskierroksen ottelunsa aamuyöllä Suomen aikaa.

Vastassa on sisäkenttien spesialisti Arvidsson, jonka vuosi on ollut todella huono. Näissä olosuhteissa ruotsalaisen voittoa ei kuitenkaan voi poissulkea. Arvidsson on voittanut vain viisi WTA-ottelua koko vuoden aikana ja pudonnut samalla WTA-rankingin sadan parhaan ulkopuolelle. Arvidsson pitää varmasti jäljelläolevia sisäkenttäturnauksia hyvinä mahdollisuuksina kerätä kipeästi kaivattuja ranking-pisteitä.

Viime vuonna ruotsalaisen sisätilastot olivat erinomaiset, mutta tänä vuonna vastaavat olosuhteet ovat tuottaneet vain yhden voiton kahdessa turnauksessa. Uskon Bouchardin voittavan, mutta kerroin 1,34 on turhan alhainen. Tartun mieluummin vetoon yli 20,5 pelin puolesta kertoimella 1,96.

Barbora Zahlavova-Strycova-Marina Erakovic

Kyseessä on vuoden 2011 finaaliuusinta. Tuolloin Zahlavova-Strycova voitti erin 2-1, mutta tänään veikkaan Erakovicin saavan revanssinsa. Erakovic suli pahasti kahden vuoden takaisessa finaalissa. Hän voitti avauserän, mutta sen jälkeen vain yksi pallo koko ottelussa päättyi uusiseelantilaisen voittoon. Erakovic pyyhkisi mielellään muistinsa sen ottelun osalta.

Erakovicin kerroin 1,62 on kohdallaan, sillä hän on ollut erittäin hyvässä iskussa sisäkentillä. Hän ei ole hävinnyt yhtäkään ottelua vastaavissa oloissa tänä vuonna, ja myös tässä turnauksessa Erakovic viihtyy yleensä hyvin. Hän pyrkii kontrolloimaan peliä kovalla syötöllään ja kämmenlyönnillään. Se lienee liikaa taidoiltaan rajalliselle Zahlavova-Strycovalle.

Muista otteluista illan kiinnostavimpiin kuuluvat US Openin nelinpelifinalistien Andrea Hlavackovan ja Lucie Hradeckan ottelut. Kumpikin saattaa olla väsynyt pitkäksi venyneen New Yorkin turnauksen takia. Kummankin ottelut näyttävät myös etukäteen haastavilta. Peleihin harkitsen Hradeckaa, joka on kertoimissa altavastaaja Petra Marticia vastaan. Hradeckan pelityyli sopii Quebecin sisäolosuhteisiin.

Parhaat vedot

Yli 20,5 peliä Arvidssonin ja Bouchardin välillä, 1,96
Erakovic voittaa Zahlavova-Strycovan, 1,62

Lyö vetoa otteluista ja katso niitä suorana täällä!