Tennisvedonlyönti: tiistain US Open


Kahdeksas päivä oli vetojemme suhteen pettymys loistavan US Openin avausviikon jälkeen.

Marin Cilic hoiti tehtävänsä odotetunlaisesti voittamalla Martin Klizan. Kroatialainen selvityi urakasta selkeästi alle vetoihin asettamamme pallojen määrän, mikä tiesi hyvää starttia vedonlyöntipäivälle.

Myös Tomas Berdychin ja Nico Almagron välisen ottelun alku lupasi tiukkaa vääntöä, mutta espanjalainen käytännössä luovutti hävittyään toisen pisteen.

Se kävi minulle kalliiksi. Sen lisäksi Angelique Kerber ei yltänyt parhaaseensa. Hän taipui Sara Erranille viihdyttävässä ottelussa, joka oli kuitenkin minulle pettymys. Siihen nimittäin kaatui yhteisvetoni, jonka muut osapuolet - Cilic ja Ivanovic - olivat voittaneet oman ottelunsa ongelmitta.

Miesten neljäs kierros loppuu ja naisten puolivälierät alkavat tänään. En oikeastaan löydä kuin kaksi altavastaajaa, joilla on todellinen mahdollisuus.

New Yorkin sääkin on muuttumaan päin, joten sade saattaa muuttaa olosuhteita. Kestävyys ei ole niin tärkeässä osassa, kun ilma viilenee ja peli hidastuu.

Uskon niin David Ferrerin, Maria Sharapovan, Victoria Azarenkan kuin Novak Djokovicinkin voittoihin - en keksi, miten yksikään nelikosta voisi hävitä tänään.

Ferrerillä ei pitäisi olla hitaissa ja kosteissa olosuhteissa ongelmia Richard Gasguetin kaatamisessa. Ferrer on voittanut Gasquetin seitsemällä yrittämällä kahdeksasta.

Toinen suosikki on Sharapova. Marion Bartolin kahden käden tyyli ei riitä Sharapovan lyöntejä vastaan.

Azarenka on aiemmin ollut täysin ylivoimainen Sam Stosuria vastaan. Hallitsevan mestarin Stosurin on pelattava elämänsä ottelu voittaakseen kamppailun, joka on lähtökohtaisesti katastrofi australialaiselle.

Mainittua kolmikkoa voi tukea yhteisvedolla, joka antaa kertoimeksi 1.84.

Andy Roddick kohtaaminen Juan Martin Del Potron kanssa ja Janko Tipsarevicin ottelu Philipp Kolhschreiberia vastaan ovat päivän otteluista ne, jotka saattavat mennä tiukaksi.

Mielestäni Del Potro ei ole päässyt sille tasolle kuin aiemmin New Yorkissa. Se, että Roddick saattaa pelata viimeisen ottelunsa, tekee kohtaamisesta vedonlyönnin näkökulmasta mielenkiintoisen.

Del Potron "pitäisi" voittaa, mutta hän ei ole vielä vakuuttanut US Openissa. Jos Roddick syöttää kuten Bernard Tomicia vastaan, ottelusta voi tulla tiukka, mutta uransa loppua lähestyvä amerikkalainen on aina kysymysmerkki. Uskon, että Roddick haluaa esittää kunnon show'n. Tuetaan Roddickia 5.5:n tasoituksella kertoimella 1.8.

Tipsarevicin ja Kohlschreiberin mittelön ennakkosuosikki on serbialainen, jota sopii tukea kertoimella 1.48. Kohlschreiber tuskin on parhaimmillaan, sillä hän myönsi menneensä nukkumaan aamuviideltä kohdattuaan John Isnerin ottelussa, joka päättyi kahdelta aamulla.

Kaksikko on lähtökohtaisesti melko tasainen, kuten keskinäisten otteluiden voitot (2-2) osoittavat. Tisparevicilla on kuitenkin etu isolla areenalla, ja kahden 3-0-rutiinivoiton myötä hän on myös selkeästi vetreämpi.

Parhaat vedot: yhteisveto, jossa Azarenka, Sharapova ja Ferrer voitoille, kerroin 1.84; Roddickille voitto Del Potrolle 5.5:n tasoituksella kertoimella 1.80; Tipsarevicin voitto Kohlschreiberista kertoimella 1.48.