Inside the Octagon: UFC Stockholm lauantaina


 

Team Unibet suuntaa tänä viikonloppuna runsaslukuisena Tukholmaan, ja hyvästä syystä. Syksyinen Tukholma on upea ilmestys, etenkin kun kruunupäiden kaupungissa rähistään UFC Fight Night. Mukana on onnettaren suosimia kisavoittajia sekä ammattilaiskamppailijoita, joten Tukholma otetaan taatusti haltuun sinivalkoisin värein. Odotukset ovat korkealla, sillä aiemmat Globenin UFC-kinkerit ovat olleet huimia kansanjuhlia - ja nyt läksitään reissuun loistotiimillä.

Illan keskeiseen antiin on jälleen helppo perehtyä, sillä Inside the Octagon -ohjelma perkaa tällä kertaa Tukholman rähinöitä. Dan Hardy apunaan John Gooden kertoo, millaisiin asioihin ratkeaa lauantai-illan pääottelun Islannin ihmelapsen Gunnar Nelsonin ja Rick Storyn välillä. Kannattaa katsella tarkkaan - viime viikolla samaa show'ta väijyneet muistanevat, kuinka Hardy analysoi melkoisen kovalla tarkkuudella, millaisin eväin Conor McGregor voi ottelunsa voittaa - ja osui oikeaan. Tästä tuoretta jaksoa.

Kertoimia löytyy taas runsain mitoin lauantain kohteisiin. Koska on mahdollisuus haistella tuulia ja päivän kuntoa paikan päällä, tehdään tarkemmat poiminnat vasta punnituksen jälkeen alan ammattilaisten arvioiden tukemana. Tähän vaiheeseen kuitenkin pari pohtimisen arvoista valintaa:

Scott Askham (2,30) - ottelukortilla on lukuisia ruotsalaisille ja olisi jopa heille liian täydellistä ja onnekasta, jos kaikki voittaisivat. Todennäköisin häviäjä on Magnus Cedenblad. Ailahteleva ruotsalaishujoppi kohtaa tappiottoman brittitulokkaan, ja Askhamin pystyottelu voi olla myrkkyä jäykälle ruotsalaiselle. Altavastaajan kerroin on turhan maukas passattavaksi.

Gunnar Nelson vs. Rick Story - illan ei kestä täyttä aikaa, kun vastakkain ovat kaksi eri tavoin hyvin lopetushakuista ottelijaa. Nelsonin todennäköiselle voitolle ei juuri kerrointa saa, ellei kristallipallossa näy lopettamisen tapa. Mutta ottelun keston pelaaminen voi tarjota tuottoisia vaihtoehtoa. Varovainen "ei mene tuomariäänestykseen (1,50) tai reippaan turvallinen "alle 2,5 erää" (2,00) vahvasti harkinnassa.

Pysykää taajuudella. Lisää tarinaa tiedossa, kunhan päästään paikan päälle. Viikonlopun pöhinöitä voi seurata myös meikäläisen pikaisempien tuokiokuvien kautta: seuraa siis Karhuherraa Twitterissä ja Facebookissa.