La Liga, Serie A ja Ranskan liiga ilmaiseksi Unibetilla


Italian Serie A:n myötä kaikki Euroopan parhaat futisliigat ovat käynnissä. Unibet näyttää tänäkin vuonna maailman huippuliigoja suorina streamauksina. Ilmaisessa UnibetTV-palvelussa voi katsoa muun muassa kaikki Espanjan La Ligan ja Ranskan Liigan ottelut sekä valtavan määrän Italian Serie A:n otteluja suorina lähetyksinä aina kauden ratkaisuun asti.

Espanjan liigasta odotetaan taas kahden jättiseuran kaksintaistelua, kun Ranskassa katseet kiinnittyvät ennen kaikkea kolmeen superhyökkääjään: Zlatan Ibrahimoviciin, Edinson Cavaniin ja Radamel Falcaoon. Italiassa entisestään vahvistunut Juventus puolustaa mestaruuttaan ennakkosuosikkina, tiukimmin kannoillaan Mario Balotellin AC Milan sekä Rafael Benitezin johtama Napoli.

Kaikkea tätä huippufutista voi siis seurata UnibetTV-palvelusta. Unibet striimaa kaudella 2013–2014 kaikki Espanjan La Ligan ja Ranskan Ligue 1:n pelit sekä runsaan määrän Serie A:n pelejä viikoittain. Tämän lisäksi UnibetTV näyttää muun muassa Hollannin liigaa, maaotteluita sekä kattavasti pelejä muista kansainvälisistä jalkapallosarjoista ja cup-kilpailuista.

Streamien katsominen on maksutonta, mutta se edellyttää, että pelitilillä on rahaa tai että on lyönyt vetoa viimeisen 24 tunnin aikana. UnibetTV:n ja live-vedonlyönnin ottelukalenterit löytyvät täältä. Livenä näytettävän ottelun tunnistaa myös UnibetTV-logosta, joka näkyy vedonlyöntivalikossa ottelun vieressä.