Mestaruus ratkaistaan Bernabeulla: matka El Clasicoon


Maaliskuun 23. päivä pelataan ottelu, jota koko jalkapalloileva maailma odottaa. Real Madrid ja Barcelona kohtaavat kauden toisessa El Clasicossa, joka voi ratkaista La Liga -mestaruuden. Unibetin asiakkailla on aito mahdollisuus päästä paikan päälle helpommin kuin koskaan. Arvomme kaikista vähintään 10 euroa tallettaneista voittajan, joka lähtee kaverinsa kanssa Madridiin!

La Ligan mestaruustaistelu on tänä vuonna tiukempi kuin aikoihin. Real, Barcelona ja Atletico Madrid ovat sarjakärjessä kolmen pisteen sisällä. Tämä luo mielettömät puitteet kauden toiseen El Clasicoon Santiago Bernabeulle. Unibet ja Shefki Kuqi tarjoavat sinulle ja ystävällesi mahdollisuuden todistaa maailman puhutuin futismatsi paikan päällä Madridissa.

Superviikonlopun ajankohta on 21.3.–24.3.2014. Muu härkäjoukko on jo valmiina lähtöön, mutta kaksi matkalaista puuttuu vielä. Alla yksinkertaiset ohjeet, miten juuri sinä voit päästä kaverisi kanssa mukaan.  

1. Rekisteröidy kampanjaan allaolevasta linkistä

2. Talleta vähintään 10€ Unibetin pelitilille aikavälillä 26.02. – 09.03.2014.

3. Katso arvontatulos 10.03.2014 ja pidä kädet ristissä

4. Jos onni käy: Pakkaa laukku ja kilauta kaverille!

Tätä helpompaa tapaa voittaa itsesi ykköspaikoille El Clasicoon ei ole. 80 000 katsojaa, Cristiano Ronaldo ja Lionel Messi takaavat ikimuistoisen illan. Onnea matkaan!

Matkan lisätiedot:
- Real Madrid – FC Barcelona liput x 2 (1 kategoria)
- Lennot Helsinki – Madrid – Helsinki
- Aamiaiset, illallinen sekä tervetulotilaisuus paikan päällä
- Majoitus 4 tähden hotellissa (pe-ma)
- Kierros Santiago Bernabeulla (jos mahdollista)