Pelaa itsesi ensi kesän futiksen MM-kisoihin!


Edessäsi on mahdollisuus, johon kannattaa tarttua. Lauantaina Brasiliassa polkaistaan käyntiin ensi kesän jalkapallon MM-kisojen esiturnaus, Confederations Cup. Unibet haluaa olla mukana nostamassa MM-huumaa ja tarjoaa Confederations Cupiin kilpailun, jota ei kannata jättää väliin.

Homman nimi on yksinkertainen: Voittaaksesi kahden hengen MM-matkan sinun täytyy lyödä vetoa Confederations Cupista ja voittaa kanssakilpailijat leaderboardilla.

Ansaitset pisteitä kaikista voittamistasi vedoista, jotka on lyöty Confederations Cupin aikana (14.06.–30.06.2013). Käytämme kaiken tämän lisäksi turnausvaiheen kerrointa, jonka avulla pisteesi kerrotaan yhdellä, kahdella tai kolmella riippuen siitä, missä vaiheessa turnausta edetään.

Leaderboardin pisteet lasketaan seuraavalla kaavalla: panos x pelilapun kokonaiskerroin x turnausvaiheen kerroin.

  • Lohkovaiheessa pisteesi kerrotaan yhdellä (15.–23. kesäkuuta)
  • Semifinaalivaiheessa pisteesi kerrotaan kahdella (26.–27  kesäkuuta)
  • Pronssi- ja finaaliottelussa pisteesi kerrotaan kolmella (30. kesäkuuta)

Esimerkki
Jos lyöt semifinaaleihin 26.kesäkuuta 10€ livevedon kertoimella 7.00, keräät 140 pistettä Leaderboardille (10 x 7.00 x 2 = 140).

Suomi ei ole todennäköisesti mukana Brasilian MM-huumassa, mutta Sinun kohdallasi unelma elää suurempana kuin koskaan! Osallistu, tiedä, voita ja nauti kahden hengen matkasta Brasiliaan!

MM-matkan lisäksi palkintoina mm. iPad, Playstation 3 –pelikonsoli sekä riihikuivaa rahaa.

Eikä siinä vielä kaikki.  Nimittäin jos lyöt Confederations Cupiin 10 euron vedon, eikä se osu – Unibet antaa sinulle lohdutukseksi viiden euron riskittömän vedon tenniskohteisiimme.

Jos pelaat vetosi mobiilissa, tuplaamme riskittömän vedon kymmeneen euroon.

Osallistuaksesi sinun täytyy rekisteröityä kampanjaan. Voit osallistua syöttämällä Unibet-käyttäjänimesi alla olevaan laatikkoon ja painamalla "SAVE". Varmistathan, että tallennat käyttäjänimesi juuri kuten pelitililläsi (isot ja pienet kirjaimet jne.)

Mukaan Confederations Cup –kilpailuun täältä.