Räp-duo JVG Unibetin talliin


Suomen tämän hetken kuumin räp-duo JVG aloittaa yhteistyön Unibetin kanssa. Yhteistyö starttaa tänään käynnistyvällä JVG USA -kilpailulla, jonka pääpalkintona joukko urheiludiggareita lähtee JVG:n ja Esa ”Tiki” Tikkasen kanssa New Yorkiin.

Unibetin ja JVG:n yhteistyössä toteuttama JVG USA -kilpailu sisältää 10 osakilpailua ja rakentuu suosituimpien jenkkiliigojen eli NHL:n, NBA:n, NFL:n ja MLB:n ympärille, maustettuna jalkapallon MM-kisoilla. Kilpailun pääpalkintoina on kolme kahden hengen paikkaa Gang of Lord Stanley -jengissä, joka matkaa New Yorkiin syksyllä 2014. Jokaisen lajikohtaisen osakilpailun palkintotarjotin pursuaa lisäksi jenkkilajeihin liittyvää fanikamaa.

JVG-faneille on luvassa muitakin erityissisältöjä, esimerkiksi tapaamisten ja erikoispalkintojen muodossa.  Vastikään New Yorkissa ja Miamissa kuvausmatkalla käyneet Jare ja Ville ovat yhteistyöstä ”haipeissa”. 

– Oli huikeeta päästä Unibetin ja Tikin messissä ekaa kertaa Nykiin. Ollaan aiemmin seurattu lähinnä jääkiekkoa, mutta käytiin reissussa katsomassa pari korismatsia ja sytyttiin lajiin! Me ollaan innoissamme yhteistyöstä ja toivotaan, että voidaan tarjota myös faneille uutta kulmaa jenkkilajeihin, räppärit kertovat.

– Jenkkilajien suosio vedonlyöntikohteena kasvaa jatkuvasti ja haluamme tarjota asiakkaillemme niiden ympärille rakennetun kokonaiskonseptin. Olemme tehneet JVG:n kanssa yhteistyötä ennenkin ja tiedämme, että näiden loistoäijien kanssa homma pelaa. Jare ja Ville ovat urheilufanaatikkoja, räppäävät urheilusta ja tykkäävät pukeutua fanikamoihin, joten he istuvat kilpailun keulakuvaksi ja reissun isänniksi paremmin kuin hyvin. Heitä tukee erinomaisesti lätkäkasvomme Tiki, tai ”Faija”, kuten JVG kuvausreissulla miestä kutsui, Unibetin maajohtaja Antti Tikka toteaa.

Lisätietoja JVG USA -kilpailusta tästä