Ruotsalaisasiakkaalle ennätysvoitto Unibetin videoslotista


Unibetin ruotsalaispelaaja otti ennätysvoiton yhtiön yksinoikeudella tarjoamassa Hit2Split-videokolikkopelissä. Miehen voittokerroin oli peräti 10220-kertainen, yksi pelialan kaikkien aikojen suurimmista.

Vastaavaa voittokerrointa ei aiemmin ole nähty yhdessäkään NetEnt-verkkokolikkopelissä. Samalla kerroin on yksi pelialan historian suurimmista. Pelaajan kierrokselle asettaman 80 euron suuruisen maksimipanoksen vuoksi voittosumma kohosi yhteensä 830 000 euroon.

Voitto osui kohdalle Hit2Splitin, Unibetin suositun, yksinoikeudella tarjoaman hedelmäpelin bonuskierroksella. Pelin villisymboli timantti sattui voittokierroksella kaikkiin paitsi yhteen ruutuun.

Voiton saanut viisikymppinen mies asuu Keski-Ruotsissa. Hän on ollut Unibetin asiakas vuodesta 2006.

– Aluksi en ymmärtänyt, kuinka suuren summan olin voittanut. Luulin, että noin valtavan voiton osuessa kohdalle jotain erityistä tapahtuisi. Tietokoneen ruudulla ei kuitenkaan näkynyt mitään tavallisesta poikkeavaa, joten en käsittänyt, mitä oli tapahtunut. Vasta kun hetken kuluttua tarkistin tilini saldon, ymmärsin, kuinka paljon rahaa olin todellisuudessa voittanut, mies kommentoi voittoaan.

– Olin jo ajatellut lopettavani, mutta päätin pelata vielä yhden kierroksen. Nyt olen todella onnellinen, että päätin tehdä niin! En ole suunnitellut tekeväni voittorahoillani mitään erityistä – rahareikiä löytyy aina. Ainakin aion ostaa itselleni uuden asuntoauton, siitä olen haaveillut jo jonkin aikaa.

Mies on aiemminkin saanut kahdesti noin 108 000 euron voittopotit. Näin mittavaa voittoa ei ole kuitenkaan osunut kohdalle.

– Tämä on upea voitto, ja olemme todella iloisia pelaajan puolesta. Haluamme tarjota asiakkaillemme parhaan mahdollisen pelivalikoiman ja -kokemuksen, ja olemme erityisen ylpeitä yksinoikeudella tarjoamistamme peleistä. Hit2Split on ollut pelaajien suursuosikki alusta lähtien, ja säilyttää varmasti asemansa tämän voiton jälkeen, lisää Unibetin maajohtaja Antti Tikka