Unelmamatka kahdelle jalkapallon MM-kisoihin!


Brasilian MM-kisat 2014 on turnaus, jota olemme odottaneet vuodesta 2010! Tämä on jokaisen jalkapalloromantikon unelma ja pelkästään ajatus kuningaslajin pelaamisesta Maracanãlla saa kuolan valumaan poskelle. Unibet lyö nyt sellaisen tivolin pystyyn, että myös sinä voit voittaa helposti itsesi paikan päälle MM-kisoihin! Osallistut samalla myös syksyn kovimman jenkkimatkan arvontaan New Yorkiin.

Ennakkosuosikit ovat kertoneet kokoonpanonsa, ja odotus MM-kisoja kohtaan tiivistyy. Näin on myös Unibetilla. Tsekkaa tästä JVG RIO GO GO -video, jos et ole vielä sitä nähnyt: 

Pääsy jalkapallomaailman odotetuimpaan tapahtumaan Brasilian aurinkoon ei edellytä viikkoja kestävien kilpailujen voittoa. Sinun pitää vain ja ainoastaan tehdä yksi vähintään 10€ talletus Unibetin pelitilille aikavälillä 9.5.2014 - 18.5.2014! Tämä 10 euron talletus antaa kaikille osallistujille tasapuolisesti yhden arpalipun 19.5.2014 suoritettavaan arvontaan, jossa jakoon lähtee seuraava kahden hengen matkapaketti: 

·Lennot kahdelle (Helsinki - Rio - Helsinki)    

·25.6 Ranska – Ecuador lohkovaiheen ottelu

·28.6 Loppupelivaiheen ottelu (Voittaja lohko C vastaan kakkonen lohko D)

·5 yön majoitus kahdelle 4 tähden hotellissa, Hotel Scorial

·Illalliset ja drinkkitilaisuudet

Matkan lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 10X Copan retropaitoja sekä 10X Fifa World Cup 2014 konsolipelejä!

Kaikki osallistujat ovat myös automaattisesti mukana yhdellä lisäarvalla JVG USA -jenkkireissun arvonnassa syksyllä 2014, jolloin jakoon lähtee 3 x 2 hengen pakettia fanimatkalle New Yorkiin. Matkan isäntinä toimivat Esa "Tiki" Tikkanen ja JVG, eikä reissusta taatusti puutu huippumatseja, legendaarista tarinaa tai glamouria!     

Mukaan Rion MM-futikseen ja New Yorkiin tästä