Unibet avaa oman pokeriverkon


Unibet parantaa tarjontaansa avaamalla vuoden 2014 alussa täysin itsenäisen pokerituotteen. Oman verkon lisäksi yhtiö ottaa käyttöön uusitun pokeriohjelmiston.

Unibet on aiemmin toiminut Microgaming-pokeriverkossa, mutta jatkossa yhtiö tarjoaa kokonaan itsenäisen pokerihuoneen. Uuden pokeriohjelmiston on kehittänyt yksinoikeudella Unibetille ja Marialle virolainen Relax Gaming. Verkon suunnittelua ja ohjelmiston kehitystä ohjasi Unibetin halu palvella pokeripelaajiaan entistä paremmin.

– Onlinepokeri on muuttunut vuosien saatossa. Näemme, että pitkällä aikavälillä ei ole järkevää toimia samassa verkossa useiden muiden peliyhtiöiden kanssa. Aloitimme uuden verkon kehittämisen puhtaalta pöydältä ja otimme huomioon kaiken, mikä on tärkeää helpon ja miellyttävän pokerikokemuksen kannalta. Tavoitteenamme on palauttaa hauskuus pokeriin erittäin pelaajalähtöisellä softalla. Haluamme myös tarjota yhä enemmän vain suomalaisille räätälöityjä turnauksia ja kampanjoita, Unibetin Suomen maajohtaja Antti Tikka sanoo.

– Suhteemme Microgamingiin pysyy hyvänä, ja tarjoamme edelleen Quickfiren pelejä kasinossamme, Tikka jatkaa

Tärkeimpiä uusia ominaisuuksia ovat muun muassa helpompi pöytävalinta, selkeä ja helppo pelattavuus, mahdollisuus erilaisiin lisäpeleihin, näyttävät 3D-taustat ja vaihdettavat avatarit ja nimimerkit. Ohjelmisto toimii PC- ja Mac-koneilla, selainpohjaisena sekä iOS- ja Android-tableteilla.