Unibet maksaa yli 100 000 puntaa asiakkailleen rahat takaisin -tarjouksensa myötä


Tiistainen maalittomaan tasapeliin päättynyt AC Milanin ja Andrelechtin mittelö ei ollut ainoa, josta Unibetin asiakkaat saavat rahansa takaisin!

Celtic ja Benfica nuhjasivat väsyneet kiikarilukemat Celtic Parkilla keskiviikkona. Vain kahden Mestareiden liiga -illan jälkeen Unibet on palauttanut asiakkailleen yli 100 000 puntaa!

"Viime vuonna palautimme asiakkaillemme yli miljoona puntaa ja tällä tahdilla pääsemme sanaan tänäkin vuonna", kertoo Unibetin urheiluvedonlyönnin johtaja Erik Backlund.

"Oscar Cardozo oli lyödyin maalintekijä eilen: hän sai puolelleen 48 prosenttia ensimmäinen maalintekijä -veikkauksista. Kakkosena oli Celticin Gary Hooper 23 prosentillaan. Suosituin tulosveto oli 2-1-voitto Benficalle", hän jatkaa.

"Maalittomat tasapelit ovat vedonlyöjille suurin mahdollinen antikliimaksi. Unibet on iloinen saadessaan helpottaa niiden asiakkaiden tuskaa, jotka kärsivät tylsistä tasapeleistä."

Unibet palauttaa panokset kaikista häviävistä vedoista, joissa veikataan ensimmäisen tai viimeisen maalin tekijää, lopputulosta ja puoliaika/lopputulos-veikkausta. Palautus on voimassa KAIKISSA Mestareiden liiga -otteluista, jotka päättyvät 0-0 aina alkulohkoista finaaliin asti.

Lisää tietoa Mestareiden liigan rahat takaisin -tarjouksestamme täällä.