Viikonlopun parhaat yhdistelmävedot


Tupla


Venezuela on parantanut silmissä Cesar Fariasin aikana. Joukkue on erittäin aliarvioitu viime kesän Copa American semifinaalipaikasta huolimatta. Venezuelaa isännöi Peru, joka pääsi myös Copa American neljän parhaan joukkoon, mutta ei ole sittemmin löytänyt virettä. Neljä tappiota neljästä viime karsintaottelusta tarkoittaa myös sitä, että joukkueen itseluottamus on vähissä. Venezuelalla ei ole sitä ongelmaa joukkueen voitettua Argentiinan kotona ja venyttyä vierastasapeliin Uruguayssa. Uruguay saa tukemme kertoimella 2.50 vetoon, jossa ei voi lyödä tasapelin puolesta.

Venezuelan voitto saa seurakseen viikonlopun ehkä parhaan vedon. Nuori hyökkääjä Nelson Oliveira lienee Portugalin avauskokoonpanossa Hugo Almeidan loukkaantumisen takia. Oliveiran suuri mahdollisuus tulee ottelussa vaatimatonta Luxemburgia vastaan, joten odotettavissa on maalijuhla. Joukkueet kohtasivat reilu vuosi sitten, jolloin Paulo Benton ryhmä voitti 5-0 ja keskushyökkääjä osui kahdesti. Kerroin sille, että Oliveira pystyy samaan, on messevä 4.50.

Tripla

EM-kisoissa nähtiin, kuinka tehokas Kreikka voi olla. Helleenit yllättivät rynnimällä kuudentoista parhaan joukkoon. Fernando Santosilla on hyvä puolustus, jonka keskustan muodostaa nuori, lahjakas kaksikko, joka voi olla joukkueen selkäranka jopa seuraavat 10 vuotta. Keskikentällä nuoret, luovat pelaajat saavat yhä enemmän mahdollisuuksia. Sotiris Ninisin siirto Serie A:han kasvattaa häntä pelaajana. Joukkue ei ole kliininen maalin edessä, mutta erikoistilanteista verkko voi heilua. Kreikan voitto Latviasta kertoimella 1.90 on selkeä pelikohde.

Kansallisia sarjoja pelataan Argentiinassa. Hallitseva mestari Arsenal de Sarandí on viiden ottelun jälkeen pisteen päässä kärjestä. Joukkue on aloittanut kauden tappioitta. Ryhmää isännoivä San Martín de San Juan on päinvastaisessa tilanteessa: viisi tappiota yhtä monesta ottelusta, ja joukkue on jo nyt selkeästi putoamisvaarassa. Vierasvoiton kertoimesta 2.20 ei yksinkertaisesti voi kieltäytyä.

Englannissa Scunthorpe kohtaa kotonaan Sheffield Unitedin. Kaksi kautta sitten nämä ottelut pelattiin Championshipissä, nyt kumpikin joukkue tekee kaikkensa poistuakseen Ykkösliigasta. Scunthorpe poistuu kuitenkin todennäköisemmin alakerran kautta. Huono startti kaudelle on tehnyt joukkueesta putoajakandidaatin. Pienellä budjetilla operoiva seura on suurta Unitedia vastaan selkeä altavastaaja. Vierasvoiton kerroin on 1.90.

Kvartetti

Reykjavikin karsinta-avauksessa nähdään skandinaavien kohtaaminen, sillä Norja saapuu Islannin vieraaksi. Islanti on hävinnyt viimeisestä 15:stä ottelustaan 12. Joukkue on välttynyt tappiolta kahdesti Kyprosta ja kerran Färsaaria (2-0-voitto) vastaan. Norja ei ole voittanut kolmeen otteluun, mutta he ovat kohdanneet vain joukkueita, jotka osallistuivat EM-kisoihin. Norjan pitäisi hoitaa Islanti ilman ongelmia, ja vieraskerroin 2.15 on erittäin tuottoisa.

Englantiin ei yleensä ole luottamista, mutta Moldovasta ei pitäisi olla vastusta Roy Hodgsonin rykmentille. Kunhan kuparinen menee rikki, tiedossa voi olla murskajaiset. Englannin voittokerroin 1.90 yhden maalin takamatkalta on syytä poimia peleihin.

Sofiassa Italia haluaa täydet pisteet Bulgarialta. Cesare Prandelli vakuutti EM-kisoissa kehittämällä altavastaajaksi ennakoidusta joukkueesta ryhmän, joka kasvoi viihdyttäväksi ja tehokkaaksi yksiköksi. Joukkueessa on paljon nuorta ja kiinnostavaa materiaalia, ja joukkueen rakentaminen vuoden 2014 MM-kisoja on hyvässä vauhdissa. Bulgaria on pienoisessa kuopassa ja maassa odotetaan jonkun nuoren pelaajan nousevan esiin ja puskevan joukkuetta eteenpäin. Aleksandar Tonev on lahjakas, mutta luova keskikenttäpelaaja ei tee ihmeitä Puolan liigassa. Uuden Stoichkovin tai edes Berbatovin etsintä jatkuu. Täksi illaksi sellaista ei löydy, joten lyö vetoa vieraiden puolesta kertoimella 1.65.

CONCACAF-alueella Kuuba isännöi Hondurasia. Vieraiden U23-maajoukkue esiintyi olympialaisissa loistavasti, mikä kertoo Keski-Amerikan jalkapallon kehityksestä. Honduras ajaa nuorten miesten parhaimmistoa A-maajoukkueeseensa. Tämä ottelu on pakkovoitto, sillä Honduras sai karsinnoilleen mitäänsanomattoman alun. Kuuba on voittanut vain kaksi viimeisestä kuudestatoista ottelustaan ja hävinnyt viisi edellistä. Hondurasin pitäisi saada kunnon ralli käyntiin heikkoa vastustajaa vastaan. Hondurasia sopii tukea maalin takamatkalta kertoimella 2.50.

Edin valinnat

Tupla: Venezuela Draw No Bet-Peru, Nelson Oliveira maalintekijänä Luxemburgia vastaan. Kerroin: 11.25.

Tripla: Kreikka-Latvia, Arsenal de Sarandi-San Martin de San Juan, Sheffield Utd-Scunthorpe. Kerroin: 7.94.

Kvartetti: Norway-Iceland, England -1-Moldova, Italy-Bulgaria, Honduras -1-Cuba. Kerroin:16.86.