Voita matka kahdelle New Yorkiin!


NHL-kausi on huipentumassa ja Stanley Cup -finaalit ovat oven takana. JVG USA lämää itsensä mukaan lätkäfanin viimeiseen puristukseen. Sinulla on nyt viikko aikaa täyttää viimeinen NHL-arpasi kevään puolella ja napata palkinnot lapaan! Arpa lentää hattuun, kun lyöt vähintään 5€ arvoisen NHL-betsin kampanja-aikana.

Arpalipulla on jälleen järjetön arvo, sillä saat jälleen lisämahdollisuuden, kun kolme kahden hengen New Yorkin pakettia arvotaan. Kolme JVG USA -kierrosta on jo takana ja nyt voit varmistaa itsellesi vähintään yhden arpalipun takataskuun. Mikäli olet osallistunut jo aikaisemmin, niin saat tuttuun tapaan yhden arvan lisää arvontaan ja parannat voittomahdollisuuksiasi jenkkireissuun, jossa tunnelmaa ylläpitävät JVG & Esa Tikkanen.

Paikanpäällä otetaan haltuun amerikkalaisen urheilun legendaarisin pyhättö Madison Square Garden ja paljon muuta!

Jenkkimatkan arvontaan voit osallistua vuoden aikana kaikkiaan kymmenen kertaa. Mitä useammalle kierrokselle osallistut, sitä todennäköisemmin voit voittaa.

Tämän poskettoman reissun lisäksi arvomme 5 x NHL-paitoja sekä 10 x NHL15 -konsolipelejä (ennakkotilaus) kaikkien osallistuneiden kesken!

Lisätietoja mukaan arvontaan tästä.