Voita unohtumaton matka Wembleylle FA Cupin finaaliin!


Unibet etsii uutta asiakasta, joka lähtee kaverinsa kanssa legendaariselle Wembleylle FA Cupin huipentumaan Arsenal-Hull. Pääset mukaan Lontoon matkan arvontaan tästä

Voitko kuvitella elämääsi ilman Facebookia, Instagramia tai Twitteriä? Aivan. Mutta osaat kuvitella sen ilman Arsenalin mestaruutta. Sosiaalista mediaa ei ollut olemassa edes suunnittelupöydällä, kun pohjoislontoolaiset juhlivat viimeksi pokaalin kanssa. Siitä on jo hieman vajaat yhdeksän vuotta. 

Unibet ottaa tilanteesta kaiken irti, ja haluaa kutsua yhden uuden asiakkaan todistamaan Wembleylle Arsenalin mahdollista FA Cup -voittoa. Ottelu pelataan lauantaina 17.5. ja sitä on odotettu Arsenal-fanien keskuudessa kuin kuuta nousevaa. Hull City tarjoaa piskuisen vastuksen, mutta tämä jos mikä on Arsene Wengerin suojattien viimeinen sauma. 

Matkapaketti sisältää FA Cupin finaalin liput, lennot ja hotellimajoituksen Lontoossa kahdelle hengelle, eli alahan jo pohtia, kenet ystävistäsi otat mukaan. Jos olet jo Unibetin asiakas, älä huoli: kerro kisasta kaverillesi, ja varmista, että juuri sinä pääset mukaan hänen voittaessaan! Matkanjohtajan vyölaukkua kantaa Esko Seppänen, joten lontoolaisohjelma on railakasta ja menevää. Mukana myös pikkuleijonien sankari, tulevaisuuden NHL-pelaaja Artturi Lehkonen. 

OLET MUKANA MATKA-ARVONNASSA NÄIN: 

1. Tee pelitili tästä linkistä aikavälillä 29.4. – 5.5.2014.
2. Tee vähintään 10 euron minimitalletus 
3. Silitä 9 vuotta vanha mestaruushuivisi, kerro kaverillesi somessa suunnitelmastasi ja valmistaudu vastaamaan onnittelupuheluun.
4. Tutustu odotellessa myös Unibetin muihin kampanjoihin, sillä koko vuoden tulee. 

Ei muuta kuin Unibetin jengiin, betsit uuniin ja myötätuulta purjeisiin. Tästä siis mukaan karkeloihin

Onnea matkaan!