Voita VIP-kattaus Arsenalin ja Manchester Cityn kohtaamiseen Helsingissä


Euroopassa seurajoukkueet palaavat parhaillaan kesälomiltaan, kotimaan kentillä hiki virtaa ja Suomen naiset matkaavat Ruotsiin EURO 2013 -turnaukseen. Valioliigan mahtiseurat Arsenal ja Manchester City päättävät harjoituskautensa Helsingin olympiastadionilla 10. elokuuta pelattavaan otteluun. Peliyhtiö Unibet juhlistaa historiallista matsia kilpailulla, jonka pääpalkintona on kahden hengen VIP-paketti otteluun.

Valioliiga käynnistyy elokuun 17. päivä, joten joukkueet juoksuttavat stadikalle parhaat mahdolliset kokoonpanonsa. Arsenal on ilmoittanut aikovansa vahvistaa joukkuettaan poikkeuksellisen kalliisti kesän aikana. Esimerkiksi Real Madridin ja Argentiinan maajoukkueen maalipyssy Gonzalo Higuainin ja Evertonin keskikenttäpelaaja Marouane Fellaininsiirtoja pidetään jo varmana. Lisäksi Arsene Wenger haluaa vahvistaa maalivahtiosastoaan Confederations Cupissa Brasilian paidassa huipputurnauksen pelanneella Julio Cesarilla. Myös Manchester Unitedista lähtökuopissa olevanWayne Rooneyn huhutaan olevan Arsenalin hankintalistalla. Toistaiseksi Arsenalin kesän ainoa hankinta on Ranskan U20-joukkueessa maaleja roiskinut Yaya Sonogo Auxerresta.

Manchester City on puolestaan kiinnittänyt jo kaksi merkittävää pelaajaa. Heti alkukesästä City maksoi n. 40 miljoonaa euroa Shakhtar Donetskille brasilialaisesta Fernandinhosta ja juuri Confederations Cupin kynnyksellä City ilmoitti hankkineensa Espanjan maajoukkuelaituri Jesus Navasin Sevillasta. Myös manageri vaihtui Cityssä Roberto Mancininsaatua potkut kauden päätteeksi. Uusi mies Cityn penkin päässä on Malagasta tullut Manuel Pellegrini, joka on aiemmin valmentanut mm. Real Madridia ja Villarrealia. City on tiettävästi vahvistamassa vielä ainakin hyökkäystään Carlos Tevezin siirryttyä Juventukseen.

Super Matchiksi ristitty ottelu on loppuunmyyty, mutta Unibetin asiakkailla on nyt mahdollisuus voittaa kahden hengen paketti otteluun kaikilla mausteilla. VIP-kattaus alkaa ravintola Töölönrannan menulla teemaohjelmalla ryyditettynä. Olympiastadionin katettuun A-katsomoon matkataan VIP-sisäänkäynnin kautta.

Osallistuakseen kilpailuun pitää lyödä vetoa Pre-Match tai Live-vedonlyöntiin kampanja-aikana mihin tahansa Unibetin vedonlyöntikohteeseen. Kyseessä on Highest Payout –kilpailu, ja voittaja on yksinkertaisesti se, joka on voittanut eniten kampanjan aikana. Kaikki vedot, jotka on asetettu ja ratkenneet 04.07.2013–01.08.2013 välisenä aikana vaikuttavat tuloksiin. Vetojen panosten on oltava vähintään 5 euroa ja kertoimien 1,2.

VIP-pakettien lisäksi kilpailussa palkintoina pelipaitoja ja bonusrahaa.

Kilpailuun mukaan täältä.