Kertoimet: KTP säilyy Veikkausliigassa


Veikkausliigan karsinnan toinen ja ratkaiseva osaottelu pelataan lauantaina Kotkassa. Unibet uskoo, että kotijoukkue KTP säilyttää paikkansa pääsarjassa.

Keskiviikon ensimmäisessä osaottelussa KTP ja PK-35 päätyivät 0-0-tasapeliin Vantaalla. Lauantaina voittaja kuittaa paikan Veikkausliigassa, maalittomalla tasapelillä ratkaisu siirtyy jatkoajalle ja millä tahansa muulla tasapelillä PK-35 nousee liigaan vierasmaalisäännön turvin.

Ensimmäisessä osaottelussa kummallakin joukkueella oli omat tilaisuutensa maalintekoon, mutta etenkin Ykkösessä toiseksi sijoittuneen PK-35:n leirissä tulosta pidittiin hukattuna tilaisuutena. KTP-maalivahti Craig Hill esitti toisella puoliajalla muun muassa erinomaisen tuplatorjunnan.

Tulos oli tavallaan jatkumoa PK-35:n kaudelle Ykkösessä. Sarjan alakastin joukkueita vastaan vantaalaisten hyökkäys Pablo Couñagon johdolla takoi solkenaan maaleja, mutta muita Ykkösen kärkijoukkueita vastaan maalit olivat tiukassa.

Ensimmäisessä osaottelussa pelillisesti hieman alakynteen jäänyt KTP tulee varmasti kotiotteluunsa sisuuntuneena. Avainkysymys isäntienkin kohdalla on kuitenkin se, kuka pistää pallon maaliin. Veikkausliigassa KTP oli Jaron kanssa vähiten maaleja tehnyt joukkue koko sarjassa.

KTP lähtee kertoimien valossa kotiotteluunsa suosikkina. Kotivoiton kerroin on 2,40, tasapelin kerroin 3,20 ja PK-35:n voiton kerroin 3,00. Ottelusta povataan todella vähämaalista, sillä alle 2,5 maalin kerroin on 1,59. Yhden maalin merkitys tulee siis olemaan todella suuri.

Yhteensä Unibet tarjoaa otteluun yli sata vetokohdetta. Vetoa voi lyödä esimerkiksi keltaisten korttien määrästä tai maalintekijöistä. Keskiviikon tapaan todennäköisimpänä maalintekijänä pidetään Ykkösen maalikuningas Couñagoa kertoimella 3,45. KTP:n Babatunde Wusun kerroin on vain hieman suurempi 3,55.