Andy McCoy välittömästi BB-voittajasuosikiksi


Suomen ensimmäinen julkkisten Big Brother -kausi käynnistyi eilen. Kovimman huomion keräsi taloon saapuessaan rock-tähti Andy McCoy. Peliyhtiö Unibet uskoo, että katsojat haluavat nähdä McCoyn talossa pisimpään. Toinen musiikin saralla elämäntyönsä tehnyt kisailija Frederik on sen sijaan Unibetin mukaan heti putoamisvaarassa.

McCoy asteli taloon viimeisenä ja synnytti esimerkiksi Twitterissä ennennäkemättömän keskusteluvyöryn. Talon meritoitunein asukas on tunnettu kuolemattomista lausahduksistaan, ja Unibet uskoo, että katsojat haluavat nähdä rokkitähden edesottamuksia koko kauden ajan. McCoyn voittokerroin on joukon pienin, 4,00. Tiukasti voittotaistelussa on myös Miss Suomena tunnetuksi tullut kaunotar Sara Sieppi, jonka kerroin on 4,50. Kärkijoukon kolmas nimi on Mr. Finland Teppo Säkkinen.

Ensimmäisiksi lähtijöiksi Unibet veikkaa mieskaksikkoa. Seiskan toimittaja Kai Merilä ja iskelmätähti Frederik saavat molemmat voitolleen kertoimen 15. McCoy nimesi molemmat miehistä jo tänään häätöäänestykseen.

Nähtäväksi jää, millaisia käänteitä BB-kausi tulee tänä vuonna sisältämään, ja ovatko kaikki kisailijat lopulta edes oikeita kilpailijoita.

Unibetin kertoimet

Big Brother Finland 2013 voittaja

Andy McCoy 4,00
Sara Sieppi 4,50
Teppo Säkkinen 5,00
Anu Saagim 6,00
Susanna Indren 8,00
Jori Kopponen 8,00
Aleks Vehkala 10,00
Johanna Salminen 12,00
Claudia Eve 12,00
Marianne Kallio 12,00
Frederik 15,00
Kai Merilä 15,00

Lyö vetoa Big Brotherista täällä!