Antti Railio jyrää Voice of Finlandin voittoon


Tämänvuotisen Voice of Finlandin voitto ratkaistaan perjantain finaalinelikon kesken. Finalistit ovat keskenään hyvin erilaisia, mutta peliyhtiö Unibetin voittokertoimien mukaan yksi on selvästi ylitse muiden: uusi Voice of Finland on seinäjokelainen Antti Railio.

Finaalissa kilpailijat laulavat sekä heille varta vasten sävelletyn, suomenkielisen finaalikappaleen, että dueton yhdessä valmentajansa kanssa. Ainakin duolta Antti Railio - Paula Koivuniemi lienee lupa odottaa huikeaa vetoa Koivuniemen kappaleesta Kuuleeko yö.

Railion illasta on muutenkin tulossa ikimuistoinen, sillä Unibet uskoo, että hän nappaa illan päätteeksi kertoimella 1,35 koko Voice of Finlandin voiton. Rokkaava seinäjokelainen on kilpailun kuluessa osoittanut monipuolisuutensa tulkitsemalla niin Queenia kuin Adelea, ja sympaattisen miehen laaja kannattajajoukko äänestänee hänet selvään voittoon.

Kertoimien perusteella kovimman vastuksen Railiolle tarjoaa Ikenna Ikegwuonu, joka on kilpailun kuluessa selvästi löytänyt sisäisen artistinsa. Vaikka Ikegwuonu saattaa laulutaidoiltaan jäädä selvästi Railion taakse, karisma on espoolaisella kohdallaan: kertoimella 2,75 hän kuuluu voittokertoimien kärkikaksikkoon.

Voittotaistelu käydään tänä vuonna selvästi miesten kesken, sillä Suvi Aallosta ja Emilia Ekströmistä ei ainakaan Unibetin kertoimien perusteella ole vastusta kärkikaksikolle: Aalto saa kertoimen 8,00 ja Ekström kertoimen 9,00. Aalto on kilpailun loppumetreillä noussut Michael Monroen tallin tähdeksi, mutta Unibet ei usko hyvän kirin riittävän koko kilpailun voittoon. Ekström puolestaan on edennyt finaaliin herkillä tulkinnoillaan, mutta viimeistään tässä vaiheessa hän tullee jäämään muiden finalistien varjoon.

Unibetin kertoimet:

The Voice of Finland 2013 - Voittaja

Antti Railio 1,35

Ikenna Ikegwuonu 2,75

Suvi Aalto 8,00

Emilia Ekström 9,00

Lyö vetoa Voice of Finlandista täällä!